farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

TRK Soft Datacenter Devir alınmıştır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PawNo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ,

Geçtiğimiz günlerde PawNo Bilgisayar Internet Hizmetleri için hazırlıklar yaparken trk soft datacenteri satın almış bulunmaktayım ve burayı %70 benim %30 da yanımda çalışıcak bir arkadaş ( Profesyonel ) ile beraber yönetmekteyiz.

TRK SOFT DATACENTER Müşterilere internetten vea realden hiç ilgilendirmez sunucularda 5 günlük bakım olacaktır üstüme aldıktan tamamen üstüme olduktan sonra en fazla 5 gün geri açılıcaktır telafi olarak 2 hafta uzatılıcaktır sunucu süreleri.

SubDomain ler siteadi.benimhostingim şeklinde olacaktır ( Hosting istesini belirlemicem şimdilik )

.com , .net domainler ise 1 gün kapalı olacaktır ( NS Leri siteme taşınıcak )

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

bEN BUGUN 3-5 TANME BİRDEN DATA CENTER ALICAM OLMUYOR BÖLE DATACENTERLARLA ÇALIŞMAK VAR BE NE KADAR UCUZMUŞ DATA CENTER ALMAK KURMAK İŞLETMEK NELER KAÇIRMIŞIM BEN YA 71 DEDİCATED MAKİNAYA BEDAVAYA PARA ÖDÜYORMUŞUM BEN :)
Sen 14 Yaşındaki Berkay değilmisin şu artiz olan , ? , vahhh vahhh. bekogame kapandı trk soft olarak dolandırıcılığa başladın :) kıyamam ben sana. hoşgeldin tekrar 14 yaşındaki velet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri