Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ,
Geçtiğimiz günlerde PawNo Bilgisayar Internet Hizmetleri için hazırlıklar yaparken trk soft datacenteri satın almış bulunmaktayım ve burayı %70 benim %30 da yanımda çalışıcak bir arkadaş ( Profesyonel ) ile beraber yönetmekteyiz.
TRK SOFT DATACENTER Müşterilere internetten vea realden hiç ilgilendirmez sunucularda 5 günlük bakım olacaktır üstüme aldıktan tamamen üstüme olduktan sonra en fazla 5 gün geri açılıcaktır telafi olarak 2 hafta uzatılıcaktır sunucu süreleri.
SubDomain ler siteadi.benimhostingim şeklinde olacaktır ( Hosting istesini belirlemicem şimdilik )
.com , .net domainler ise 1 gün kapalı olacaktır ( NS Leri siteme taşınıcak )
Geçtiğimiz günlerde PawNo Bilgisayar Internet Hizmetleri için hazırlıklar yaparken trk soft datacenteri satın almış bulunmaktayım ve burayı %70 benim %30 da yanımda çalışıcak bir arkadaş ( Profesyonel ) ile beraber yönetmekteyiz.
TRK SOFT DATACENTER Müşterilere internetten vea realden hiç ilgilendirmez sunucularda 5 günlük bakım olacaktır üstüme aldıktan tamamen üstüme olduktan sonra en fazla 5 gün geri açılıcaktır telafi olarak 2 hafta uzatılıcaktır sunucu süreleri.
SubDomain ler siteadi.benimhostingim şeklinde olacaktır ( Hosting istesini belirlemicem şimdilik )
.com , .net domainler ise 1 gün kapalı olacaktır ( NS Leri siteme taşınıcak )
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bEN BUGUN 3-5 TANME BİRDEN DATA CENTER ALICAM OLMUYOR BÖLE DATACENTERLARLA ÇALIŞMAK VAR BE NE KADAR UCUZMUŞ DATA CENTER ALMAK KURMAK İŞLETMEK NELER KAÇIRMIŞIM BEN YA 71 DEDİCATED MAKİNAYA BEDAVAYA PARA ÖDÜYORMUŞUM BEN
TRK SOFT DATACENTER bunlar kimdir ilk defa duyuyorum siteleri varmı piyasada şu anda bu isimde böyle bir datacenter bile yok arkadaş.
Sen 14 Yaşındaki Berkay değilmisin şu artiz olan , ? , vahhh vahhh. bekogame kapandı trk soft olarak dolandırıcılığa başladın
kıyamam ben sana. hoşgeldin tekrar 14 yaşındaki velet.
kıyamam ben sana. hoşgeldin tekrar 14 yaşındaki velet.bEN BUGUN 3-5 TANME BİRDEN DATA CENTER ALICAM OLMUYOR BÖLE DATACENTERLARLA ÇALIŞMAK VAR BE NE KADAR UCUZMUŞ DATA CENTER ALMAK KURMAK İŞLETMEK NELER KAÇIRMIŞIM BEN YA 71 DEDİCATED MAKİNAYA BEDAVAYA PARA ÖDÜYORMUŞUM BEN 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...