WALL HACK | 7X | No-Fog - Zoom - Upragade HacK Hepsi Bir Arada
Evet arkadaşlar son 2 gündür forumda takılıyorum. Paylaşılan hilelerin çoğu virüslü hatta pcmi çökerten bir virüs oldu. Güvenilen çok az kişi var. Ben Cixcocuk97'den etkilenerek bulduğum hileyi paylaşmaya karar verdim. Bikaç tanesine edit çektim. Evet wall hack derken Counter-Strike'daki gibi değil fakat metin2'de wall hack ; bütün npcler slotlar vb. düz zemin üzerinde dağ filan yok..
hepsinin üzerinden geç git. 7x e gelelim ; buda paylaşılan bi konu fakat ben No-Fog - Zoom - Upragade HacK ile paylaşmak istedim. No Fog ; Sis yok. Zoom hack : istediğiniz kadar yukardan bakın. Upragade heryede + basımı..Yapacağınız tek şey pack klasöründekileri metin2deki pack 'a atacaksınız ve Crimp ' den oyuna girceksiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Edit : Arkadaşlar birşey unuttum No-Fog - Zoom - Upragade HacK açmak için oyundayken enter basıp /hack yazın karşınıza bir tablo gelir ordakileri on yaparsanız hem zoom hack hemde sis kalkar. + basma içinde basacağınız itemi envanterinizin sol üst kutusuna koyun ve upragade deyin + bassın

Son düzenleme:
Video ve Virüs Total Sonucu Koyunuz, Bildirildi.
Kilitlendi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)