- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar, Her Zamanki Gibi PRO Bir Konu İle Karşınızdayım. MSN'de Bana Hile Bulda Oynayalım Diyor Herkes Bende Onları Kırmayarak İşte Bu Güzel Hileyi Buldum Ve Anlatımını Hazırladım. Fazla Uzatmadan Hileye Geçelim.
Şimdi Arkadaşlar, Hileyi Açabilmemiz İçin EliteChears'a Üye Olmamız Gerekiyor Ama GEREK YOK ! Çünkü Ben Size Kendi Üyeliğimi Vereceğim. [EC] Login System'e Aşağıdakileri Yazın Ve ; Go! Tuşuna Basınız.
Ardından [EC] Injector [32bit veya 64bit] Adlı Hilemizi Açalım Ve Oyuna Girelim. (Eğer Bu Login System'dekileri Yapmazsanız Hile Açılmaz.)
[EC] Injector [32bit]'yi Çalıştırdıktan [SONRA] Metin2'yi Açın..!
NOT: Eğer Metin2 Açılmazsa Tekrar [EC] Injector [32bit]'yi Çalıştırın Ve Ardından Metin2'yi Açın.
Hile Açıldı.
[ÖNEMLİ NOT]: Eğer Enable Hack System Kutusunu İşaretlemesseniz HİLE Çalışmaz..!
En İdeal Ayarları Aşağıdaki Resimde Verdim : Eğer Aşağıdaki Değerlerden Yüksek Verirseniz ÇOK SIK Oyundan Atar...
HİLENİN ÖZELLİKLERİ
Speed Move Fix
Speed Attack Fix
1 Hit Fix
Speed Attack
Speed Move
Combo Hack
Range Attack
Mod Attack
1 Hit Attack
No Fog
Zoom Hack
VİRUS TOTAL LİNK:
DOWNLOAD:
Şimdi Arkadaşlar, Hileyi Açabilmemiz İçin EliteChears'a Üye Olmamız Gerekiyor Ama GEREK YOK ! Çünkü Ben Size Kendi Üyeliğimi Vereceğim. [EC] Login System'e Aşağıdakileri Yazın Ve ; Go! Tuşuna Basınız.
Ardından [EC] Injector [32bit veya 64bit] Adlı Hilemizi Açalım Ve Oyuna Girelim. (Eğer Bu Login System'dekileri Yapmazsanız Hile Açılmaz.)
[EC] Injector [32bit]'yi Çalıştırdıktan [SONRA] Metin2'yi Açın..!
NOT: Eğer Metin2 Açılmazsa Tekrar [EC] Injector [32bit]'yi Çalıştırın Ve Ardından Metin2'yi Açın.
Hile Açıldı.
[ÖNEMLİ NOT]: Eğer Enable Hack System Kutusunu İşaretlemesseniz HİLE Çalışmaz..!
En İdeal Ayarları Aşağıdaki Resimde Verdim : Eğer Aşağıdaki Değerlerden Yüksek Verirseniz ÇOK SIK Oyundan Atar...
HİLENİN ÖZELLİKLERİ
Speed Move Fix
Speed Attack Fix
1 Hit Fix
Speed Attack
Speed Move
Combo Hack
Range Attack
Mod Attack
1 Hit Attack
No Fog
Zoom Hack
VİRUS TOTAL LİNK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DOWNLOAD: