HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
CF yi bilgisayarından tamamen çıkart , sonra tekrar kur. Hata'ya dikkat edersen " Üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir. " diyor. Bunu bir dene . Olmazsa da format atarsın. Bu hatayı başka türlü yok edecek bir yöntem bilmiyorum

CF yi bilgisayarından tamamen çıkart , sonra tekrar kur. Hata'ya dikkat edersen " Üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir. " diyor. Bunu bir dene . Olmazsa da format atarsın. Bu hatayı başka türlü yok edecek bir yöntem bilmiyorum![]()
![]()
Katılıyorum Arkadas Acikladı.
CF yi bilgisayarından tamamen çıkart , sonra tekrar kur. Hata'ya dikkat edersen " Üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir. " diyor. Bunu bir dene . Olmazsa da format atarsın. Bu hatayı başka türlü yok edecek bir yöntem bilmiyorum![]()
![]()
en az 50 kere kurdum kaldırdım formattan sonra böyle oldu zaten neyse bayram yaklaşıo harçlıklarla attırırız .d yine cevap için teşekkür
Evet tek çözüm formatmış gibi geliyor.Bu arada sen daha formata için para mı yatırıyosun int cafelere