xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Client Mfc Application HATASI || KAFAYI YİCEM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asfanpage
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

CF yi bilgisayarından tamamen çıkart , sonra tekrar kur. Hata'ya dikkat edersen " Üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir. " diyor. Bunu bir dene . Olmazsa da format atarsın. Bu hatayı başka türlü yok edecek bir yöntem bilmiyorum :( ;)

CF yi bilgisayarından tamamen çıkart , sonra tekrar kur. Hata'ya dikkat edersen " Üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir. " diyor. Bunu bir dene . Olmazsa da format atarsın. Bu hatayı başka türlü yok edecek bir yöntem bilmiyorum :( ;)

Katılıyorum Arkadas Acikladı.

en az 50 kere kurdum kaldırdım formattan sonra böyle oldu zaten neyse bayram yaklaşıo harçlıklarla attırırız .d yine cevap için teşekkür

Format attım cf'ye hiç giremiyorum :D Driver Magician'dan tüm driverleri sildim doğal olarak fare klavye'de çalışmıyor.Mecburen cebimden 30 TL çıkacak :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri