noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Client Mfc Application HATASI || KAFAYI YİCEM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asfanpage
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
CF yi bilgisayarından tamamen çıkart , sonra tekrar kur. Hata'ya dikkat edersen " Üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir. " diyor. Bunu bir dene . Olmazsa da format atarsın. Bu hatayı başka türlü yok edecek bir yöntem bilmiyorum :( ;)

CF yi bilgisayarından tamamen çıkart , sonra tekrar kur. Hata'ya dikkat edersen " Üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir. " diyor. Bunu bir dene . Olmazsa da format atarsın. Bu hatayı başka türlü yok edecek bir yöntem bilmiyorum :( ;)

Katılıyorum Arkadas Acikladı.

en az 50 kere kurdum kaldırdım formattan sonra böyle oldu zaten neyse bayram yaklaşıo harçlıklarla attırırız .d yine cevap için teşekkür

Evet tek çözüm formatmış gibi geliyor.Bu arada sen daha formata için para mı yatırıyosun int cafelere :D

Format attım cf'ye hiç giremiyorum :D Driver Magician'dan tüm driverleri sildim doğal olarak fare klavye'de çalışmıyor.Mecburen cebimden 30 TL çıkacak :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri