Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Sersemletme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatek95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Yorum yapan arkadaşlarımızın çoğu beni yanlış anlamış :o

Sersemliğe karşı bağışıklıktan söz etmiyorum...

Sersemlik dizecek olan benim..:) Bende şuan %60 sersemletme var.Ve karşımdaki kişi kalkanını çıkarıp tekrar giyince %60 sersemletmem olmasına rağmen karşımdaki kişi hiç sersemlik yemiyor. :) Bendeki sersemletme oranını %120 yaparsam karşımdaki kişi kalkan çıkarıp takınca yine sersemlik yer mi yemez mi onu soruyorum :)

%100 sersemletme üzerine çıkarsan; kalkan çıkarıp takma pek işe yaramaz. Kendi ninjamdan biliyorum. %100 üzerinde sersemletme denemiştim.

Bunun dışında B turkuaz zırhının bağışıklığı çalışmıyor.

. Sorduğum soruyu anlamanıza sevindim :D Teşekkürler cevap için...Başka bilgisi olan varsa yorum atabilir mi ? :)

Son düzenleme:
Benimde ninjam vardı 120 sersemletmesi vardı. Kalkanında sersemlik olanda işe yaramıyordu full sersem. 60 pek işe yaramıyor.Yani kısacası 100 olunca sersemlik pek işe yaramıyor çıkarıp takıncada.

Pek işe yaramıyor derken ? :) Kesin bir bilgi değil sanırım bu :)

Arkadaşm smdı o sersemlığı sen 100 sersemletme yaptın diye tamamen yok edemezsin. He bi sersemletme tutturursun 100 120 sersemletmeyle 1 kere tutturunca gerisi gelir . Ama adam kalkanı cıkarıp takınca yine aynısı olmaz. Her attığın ok sersemletmez yani illa karavana olur. Anlatabildim mi ?

Arkadaşm smdı o sersemlığı sen 100 sersemletme yaptın diye tamamen yok edemezsin. He bi sersemletme tutturursun 100 120 sersemletmeyle 1 kere tutturunca gerisi gelir . Ama adam kalkanı cıkarıp takınca yine aynısı olmaz. Her attığın ok sersemletmez yani illa karavana olur. Anlatabildim mi ?

Biraz anladım :) Benim bahsettiğim konu şu...60 sersemletme varken çok iyi sersemletiyor...Ama kalkan çıkarıp takınca hiç sersemletmiyor :) 120 sersemlik yapınca da öyle olacaksa hiç uğraşmayayım diye düşünüyorum :o

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri