Yorum yapan arkadaşlarımızın çoğu beni yanlış anlamış 
Sersemliğe karşı bağışıklıktan söz etmiyorum...
Sersemlik dizecek olan benim..
Bende şuan %60 sersemletme var.Ve karşımdaki kişi kalkanını çıkarıp tekrar giyince %60 sersemletmem olmasına rağmen karşımdaki kişi hiç sersemlik yemiyor.
Bendeki sersemletme oranını %120 yaparsam karşımdaki kişi kalkan çıkarıp takınca yine sersemlik yer mi yemez mi onu soruyorum 
. Sorduğum soruyu anlamanıza sevindim
Teşekkürler cevap için...Başka bilgisi olan varsa yorum atabilir mi ? 

Sersemliğe karşı bağışıklıktan söz etmiyorum...
Sersemlik dizecek olan benim..
Bende şuan %60 sersemletme var.Ve karşımdaki kişi kalkanını çıkarıp tekrar giyince %60 sersemletmem olmasına rağmen karşımdaki kişi hiç sersemlik yemiyor.
Bendeki sersemletme oranını %120 yaparsam karşımdaki kişi kalkan çıkarıp takınca yine sersemlik yer mi yemez mi onu soruyorum 
%100 sersemletme üzerine çıkarsan; kalkan çıkarıp takma pek işe yaramaz. Kendi ninjamdan biliyorum. %100 üzerinde sersemletme denemiştim.
Bunun dışında B turkuaz zırhının bağışıklığı çalışmıyor.
. Sorduğum soruyu anlamanıza sevindim
Teşekkürler cevap için...Başka bilgisi olan varsa yorum atabilir mi ? 
Son düzenleme:
Benimde ninjam vardı 120 sersemletmesi vardı. Kalkanında sersemlik olanda işe yaramıyordu full sersem. 60 pek işe yaramıyor.Yani kısacası 100 olunca sersemlik pek işe yaramıyor çıkarıp takıncada.
Benimde ninjam vardı 120 sersemletmesi vardı. Kalkanında sersemlik olanda işe yaramıyordu full sersem. 60 pek işe yaramıyor.Yani kısacası 100 olunca sersemlik pek işe yaramıyor çıkarıp takıncada.
Pek işe yaramıyor derken ?
Kesin bir bilgi değil sanırım bu 
Pek işe yaramıyor derken ?Kesin bir bilgi değil sanırım bu
![]()
Arkadaşm smdı o sersemlığı sen 100 sersemletme yaptın diye tamamen yok edemezsin. He bi sersemletme tutturursun 100 120 sersemletmeyle 1 kere tutturunca gerisi gelir . Ama adam kalkanı cıkarıp takınca yine aynısı olmaz. Her attığın ok sersemletmez yani illa karavana olur. Anlatabildim mi ?
Arkadaşm smdı o sersemlığı sen 100 sersemletme yaptın diye tamamen yok edemezsin. He bi sersemletme tutturursun 100 120 sersemletmeyle 1 kere tutturunca gerisi gelir . Ama adam kalkanı cıkarıp takınca yine aynısı olmaz. Her attığın ok sersemletmez yani illa karavana olur. Anlatabildim mi ?
Biraz anladım
Benim bahsettiğim konu şu...60 sersemletme varken çok iyi sersemletiyor...Ama kalkan çıkarıp takınca hiç sersemletmiyor
120 sersemlik yapınca da öyle olacaksa hiç uğraşmayayım diye düşünüyorum 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)