.
Öncelikle herkese hayırlı cumalar.
Bilindiği üzere sersemliği engellemek için kalkan çıkar tak taktiği kullanılıyor. Peki sersemletme oranı %100'den fazla olunca bu taktik işe yarıyor mu ? Bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim...
Mesela benim itemlerimde toplam %120 sersemletme var(Fisek dahil değil). Benim yaptığım sersemletmeden kalkan çıkarıp takılarak kurtulunabilir mi ?
_
Bilindiği üzere sersemliği engellemek için kalkan çıkar tak taktiği kullanılıyor. Peki sersemletme oranı %100'den fazla olunca bu taktik işe yarıyor mu ? Bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim...

Mesela benim itemlerimde toplam %120 sersemletme var(Fisek dahil değil). Benim yaptığım sersemletmeden kalkan çıkarıp takılarak kurtulunabilir mi ?
_
Oyunda %100 oranı Yok Bu sadece Belli bir Oranda sermselikten korur.Yani Sermseltemeli bir kılıcı olan kişi sana vursa bile sersemlik yersin.
Sersemlik bonusu %100 sersemden korumadığı için en ufak bir sersemletme itemi veya fişek ile de sersem yiyebilirsin.Bunun da pek bir çözümü yok.
.
_
%100 sersemletme üzerine çıkarsan; kalkan çıkarıp takma pek işe yaramaz. Kendi ninjamdan biliyorum. %100 üzerinde sersemletme denemiştim.
Bunun dışında B turkuaz zırhının bağışıklığı çalışmıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)