- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Peacemackers bilal , seni adil yönünden dolayı severiz bunu yitirme bizce
isini bırakan gmlere gelince 2-3 gm var cihan oğuz vs. cix12 yani.
Diğer konu , senden habersiz o kadar çok iş çeviren varki , bu oyunda öğrenilince ; topluca oyun bırakmaya sebep oldu Marsta bu durum. Forumda öğrenilince Agalih26 şuanki snarit ve yanındaki bi çok kişi banlandı. Öğrendigi şeyde kenjiye yakın bir mod adayı , mod seçimlerinden önce mod oluyor ve örtbas edilıyor bu durum. Bunlar sadece birkaçı. Sen adil olarak devam et saygı duyar herkes bizde duyarız. Fakat bilinen örtbas edilen şeyler için "uydurma şeyler" demeyin. Banlarım diyorsunuz ya banlamak küfür etmek kadar aciz ve çaresizlik örneğidir siz aciz değilsiniz sanırım ve 10 dk.lık nik banlansa ne olacak ? Teşekkürler şimdiden.
isini bırakan gmlere gelince 2-3 gm var cihan oğuz vs. cix12 yani. Diğer konu , senden habersiz o kadar çok iş çeviren varki , bu oyunda öğrenilince ; topluca oyun bırakmaya sebep oldu Marsta bu durum. Forumda öğrenilince Agalih26 şuanki snarit ve yanındaki bi çok kişi banlandı. Öğrendigi şeyde kenjiye yakın bir mod adayı , mod seçimlerinden önce mod oluyor ve örtbas edilıyor bu durum. Bunlar sadece birkaçı. Sen adil olarak devam et saygı duyar herkes bizde duyarız. Fakat bilinen örtbas edilen şeyler için "uydurma şeyler" demeyin. Banlarım diyorsunuz ya banlamak küfür etmek kadar aciz ve çaresizlik örneğidir siz aciz değilsiniz sanırım ve 10 dk.lık nik banlansa ne olacak ? Teşekkürler şimdiden.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Beni az çok tanımışşanız ne forumdan ne oyundan nede yönetimden birilerine laf ettırmedıgmıde bilirsiniz. Ben uyarmı yaptım genel olarak şikayetiniz vs varsa bizzat bildirirsiniz grekene bakarız bu şekilde ulu orta laf atarak olmazbu işler iyi forumlar
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
Beni az çok tanımışşanız ne forumdan ne oyundan nede yönetimden birilerine laf ettırmedıgmıde bilirsiniz. Ben uyarmı yaptım genel olarak şikayetiniz vs varsa bizzat bildirirsiniz grekene bakarız bu şekilde ulu orta laf atarak olmazbu işler iyi forumlar
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bilal 2 senedir tanıyorum ve seviyoruz ki seni ondan diğerlerine hitap ettiğim gibi kötü hitap değilde saygı ve sevgi ile hitap ediyorum.
Gelelim asıl meseleye , bu yapılan haksızlıklara seninde üst kademende bulunanlar izin veriyor ve örtbas ediyor sana bildirsem değişen ne olabilirki ? Emrah Marsta sıradan 1 player'ı , grafiker gm'si elinden gitti diye nerdeyse küfre varan aşağılama ile Duyurulara yazdı ne yapabildin ? Şimdi Marsta biçok oyun bırakma sebebi oyun içi yardım alan onlarca üyenin ortaya çıkmasıdır bundan haberin varmı ? Yok. Yani bilalcim senin bile elini ayağını bağladılar. Teşekkür ederim.
Gelelim asıl meseleye , bu yapılan haksızlıklara seninde üst kademende bulunanlar izin veriyor ve örtbas ediyor sana bildirsem değişen ne olabilirki ? Emrah Marsta sıradan 1 player'ı , grafiker gm'si elinden gitti diye nerdeyse küfre varan aşağılama ile Duyurulara yazdı ne yapabildin ? Şimdi Marsta biçok oyun bırakma sebebi oyun içi yardım alan onlarca üyenin ortaya çıkmasıdır bundan haberin varmı ? Yok. Yani bilalcim senin bile elini ayağını bağladılar. Teşekkür ederim.
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
En uygun cevabı verecek kişi oyunun sahibi bu konuda Yapılan düzensizlikler bir bir giderildi buna bizzat şahidim ve şu an itibari ile çok katı kurallar getirildi.Konu içinde ulu orta bu şekilde hiçbir zman konuşmadım bugunde konusmam düşünceleriniz için teşekkür ederim fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu elimiz kolumuz bağlı olmaz merak etme hak ve adalet için herşeyi yapar kimsenin hakkına tecavüzde ettirmeyiz.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yardım alanlar halen banlanmamış vaziyette oyundalar bilalcim bence bi yaptırım yok. Hatta bu bu banlanmamalarını diğer banlananlar ile dalga geçme vasıtası olarak kullandılar. Ama şu da bi gerçek , oyuncular : aynı sebepten yönetime yakın olan yardım alan mod playerlar oyunda yüceltilip aynı yardımı alan normal playerlar aşağılanıp dışlandı emek ile yaptığı T leri silindi iftiralar atıldı , bu durumun gerçekliğini gören birçok playerda oyunu bıraktı. Bence çok geç artık katı kurallar için. Her yönetici sen kadar adil ve dürüst olsa keşke. Cevap verip kilitlersen sevinirim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...