- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hiçbirsey için geç değil oyunda hala düzensizlikler varsa en kısa zamanda temizlenecek sözünüde ben veriyorum iyi akşamlar
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,779,573
- DevLira
- -3
Bilal 2 senedir tanıyorum ve seviyoruz ki seni ondan diğerlerine hitap ettiğim gibi kötü hitap değilde saygı ve sevgi ile hitap ediyorum.
Gelelim asıl meseleye , bu yapılan haksızlıklara seninde üst kademende bulunanlar izin veriyor ve örtbas ediyor sana bildirsem değişen ne olabilirki ? Emrah Marsta sıradan 1 player'ı , grafiker gm'si elinden gitti diye nerdeyse küfre varan aşağılama ile Duyurulara yazdı ne yapabildin ? Şimdi Marsta biçok oyun bırakma sebebi oyun içi yardım alan onlarca üyenin ortaya çıkmasıdır bundan haberin varmı ? Yok. Yani bilalcim senin bile elini ayağını bağladılar. Teşekkür ederim.
senin kim olduğun şimdi belli oldu
grafiker gm elimizden gitti diye değil. Bir gmnin bir playera yardım yaptığını yakaladığımız için, o karaktersiz oyuncunun da pişkin pişkin bizi gelip suçladığı için ve tüm bunların sonucunda o gmyi görevden aldık oyun hesabını kapattık, olayla bağlantılı tüm oyuncuların hesaplarınıda kapattık. ÖRtbas etme gibi bir niyetmiz olsa onu ederdik. Fakat senin gibi yüzsüzler banlanıp banlanıp bu foruma geri gelir, lkovuldukları yere ısrarla gelirler. Utanmadan birde haklarını yedikleri diğer oyuncuları bize karşı gaza getirmeye çalışırlar. Hadi başka kapıya hırsız oyuncu. milletin hakkını çalarken düşünecektin. Bizi bilen bilir. Senin gibi sahtekarların peşinden gidenler bilmez bizi, bizim en ufak bir hileye ya da hak yemeye karşı bile kimsenin gözünün yaşına bakmadığımızın en canlı örneğisin sen. sahtekar yıldıray seni 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...