Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1.cisi apar sözüm sana deildi sanada olur ama rahat ol. polemik farklı bişey bunuda öğrenip gelin ben kimseyle tartışmaya girmedim burda konuşuyoruz sadece polemik polemik diyip durma. 2.cisi forum bir paylaşım yeridir millet paylaşır bizde yararlanırız kaç gündür paylaşcam derse adam her konunun altına yazarsa burda herkez benim gibi düşünür emin ol dediğim gibi elleri klavyeye gitmez sadece. forum paylaşım sitesi olduğu için biz burda onun bilgisini almaya çalışıyoruz. He ayrıca kendi yaptıklarımı gerek bulmadığım için foruma koymuyorum koysaydım eğer kaç konum kaç mesajım sayısız da repim olur oyuzden kasma kendini
Öncelike Bu Bir Tartışma Vs. herhangi Birşey Değildir Konudaki Yorumuna Cevap Veriyorum Bu Konuşma Polemik Olsaydı Reelde Nasıl İnsanlar Olurduk Kim Bilir O Yüzden Burada Soruna Cevap Veriyorum.
Farkındaysan Oradaki Yorumlara Oğuz Zaman Geldiğinde Efsun Botu Fix Yazmış Ben Önden Basit Bir İşlemi Sundum ;
Şimdilik
Sorunsuz 3 Yol
Sorunsuz 7x Fix
Forumda İlk Olan Konuları Kullanabilirsiniz.
Yine Söylüyoruz Yeri Geldiğinde Herşeyi Koyarız Herşeyin Bir Adabı Vardır.
Bizim Zaten Bu Gösterdiğimiz Dosyalar , Göstermediklerimizi ve Ne Kadar Büyük İş Yaptığımızı Piyasada İsmi Duyulan Kişilere Sorman Yeterli Olacaktır Diye Düşünüyorum.
DarkLorD'u tanıyan Tanıyor Gersine Gerekte Yok.
Sanada Bir Tavsiyem İstediğin Kadar Konun Repin Olsun Vs. Olsun İtibarın Olmadıktan Sonra Birşeye Yaramaz.
Benim İtibarıma Laf Atıyorsan Erdem GÖK Demen Yeterli Olacaktır Canım Kardeşim.
Lütfen Tartışma Ortamına Çevirmeyelim , İstek ve Görüşlerinizi Özel Mesaj veya Profil Olarak Atabilirsiniz.
Farkındaysan Oradaki Yorumlara Oğuz Zaman Geldiğinde Efsun Botu Fix Yazmış Ben Önden Basit Bir İşlemi Sundum ;
Şimdilik
Sorunsuz 3 Yol
Sorunsuz 7x Fix
Forumda İlk Olan Konuları Kullanabilirsiniz.
Yine Söylüyoruz Yeri Geldiğinde Herşeyi Koyarız Herşeyin Bir Adabı Vardır.
Bizim Zaten Bu Gösterdiğimiz Dosyalar , Göstermediklerimizi ve Ne Kadar Büyük İş Yaptığımızı Piyasada İsmi Duyulan Kişilere Sorman Yeterli Olacaktır Diye Düşünüyorum.
DarkLorD'u tanıyan Tanıyor Gersine Gerekte Yok.
Sanada Bir Tavsiyem İstediğin Kadar Konun Repin Olsun Vs. Olsun İtibarın Olmadıktan Sonra Birşeye Yaramaz.
Benim İtibarıma Laf Atıyorsan Erdem GÖK Demen Yeterli Olacaktır Canım Kardeşim.
Lütfen Tartışma Ortamına Çevirmeyelim , İstek ve Görüşlerinizi Özel Mesaj veya Profil Olarak Atabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Erdem GÖKkardeş sen konuyu çok saptıran bir insansın senle boş yere konuşmicam ne halin varsa gör sorun deil
kardeş sen konuyu çok saptıran bir insansın senle boş yere konuşmicam ne halin varsa gör sorun deil
Madem Yorum Yapıyorsun Lafında Dur Adam Seni Adam Yerine Koyup Cevap Vermiş Ayrıca Lafına Dikkat Et!
Madem Yorum Yapıyorsun Lafında Dur Adam Seni Adam Yerine Koyup Cevap Vermiş Ayrıca Lafına Dikkat Et!
sen lafına dikkat et ? senin benle böle konuşma hakkın yok forum kuralları içersinde yazıyorum ben herkeze kasma kendini
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)