Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teşekkürler
şuan paylaşmaman için hiçbir sebeb yok insanları boş yere bekletme bölede bekletirsen herkez benle aynı düşüncede olur buraya yazmaz 

şuan paylaşmaman için hiçbir sebeb yok insanları boş yere bekletme bölede bekletirsen herkez benle aynı düşüncede olur buraya yazmaz![]()
Var Kardeşim

Herşeyin Bir Vakti Vardır Ben Şimdi Paylaşırsam Bazı İstemedim İnsanların Elindede Buluncak Onun İcin Bekletiyorum Vakti Gelince Paylaşıcağım.
Vaktini Bekleme Sebebim Var Kendimce Paylaşıncada Yazarım Zaten Sebebini Detaylıca ! Bir Bildiğimiz Varki Bekletiyoruz. İyi Forumlar
Teşekkürler Arkadaşlar.
İsteyen Yararlanır İsteyen Yararlanmaz Oğuz Sende Kimseyle Polemiğe Girme , Ben Adam Yerine Koyduklarıma Cevap Veriyorum Boşver Ortak.
Millet Konuşcana Biraz İcraat Göstersin , Konuşmak Kolay Nasıl Olsa Hazır Olan Birşeyi Kullanmak Daha Kolay Paylaşmak ya da Paylaşmamak Bizim Elimizde Gereken Tüm Yenilikleri Zamanı Gelince Paylaşıyoruz.
Keyifli Forumlar Dilerim.
İsteyen Yararlanır İsteyen Yararlanmaz Oğuz Sende Kimseyle Polemiğe Girme , Ben Adam Yerine Koyduklarıma Cevap Veriyorum Boşver Ortak.
Millet Konuşcana Biraz İcraat Göstersin , Konuşmak Kolay Nasıl Olsa Hazır Olan Birşeyi Kullanmak Daha Kolay Paylaşmak ya da Paylaşmamak Bizim Elimizde Gereken Tüm Yenilikleri Zamanı Gelince Paylaşıyoruz.
Keyifli Forumlar Dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)