kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

##>< %100 Ticaret Hack | Metin 2 Onn Hacked

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan terzi312
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

terzi312

Level 2
Üye
Konular
32
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Millet sonunda ticaret hackde bulunmus oldu.Öncelikle bunu ben elitepvperse üye olan birinden aldım ve ilk seferler kullanamıyordum.Şimdi öğrendim tuvada 2 +9 dolu anatoliada +7 ejder +1500hpli ama şimdilik bunları çaldım yapmanız gereken ve sonra oyuna girmek oyuna girdikten sonra programı açın ve birine ticaret atın bir eşya verin o kabule basmalıdır basınca program hazır ama basmassa iptal derse programı yeniden açmak zorundasınız . Kabul ederse siz başkalarına ticaret atın ve itemlerini göstermesini söyleyin gösterince programa gelip

Number 1 yazıyor bir item koymussa onu işaretleyin bu böyle 6 iteme kadar var Number 2 Number 3 falan ne kadar item koymussa o kadar işaretleyin ve oyunda ok deyin snra programın sağ tarafında Active diyecektir ona tıklayarak karşı tarafı aktive edebilirsiniz ve itemleri alırısınz :D

Not : Programı açtıktan sonra trade hack falan yazıyor onu açın.
Rep verin arkadaşlar lütfen çünkü çok önemli bir konu .
Arkadaşlar ayrıca bazılarınız virüslü falan demesin dosya tamamen temizdir.İçinde worm ( yani zararsız virüsler ) olabilir ama onlardan birşey olmaz.Çünkü nerdeyse her dosyada worm var özelliklede hile vs.
Not: Tarayıcınız izin vermiyor ise tarayıcınızı (antivirüsü)kapatıp tekrar deneyin yinede olmassa :S olmuyor demektir ama ben 4 tane pcdede denedim oldu Hadi R,e,p leri bekliyorum

Ayrıntı için bir video :
Bu hilenin hazır hali :

İndirenler Rep Plssss

programı açmıo

lan ayrı pclerden yapmaış aynı anda basmışlar

bu ne ki şimdi??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri