noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Trade Hack (Ticaret) - [Revoulution Engine 8.3 Kullanım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan descrutive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

descrutive

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ,
Öncelikle Post sayıma bakıp güvenilir olmadığımı düşüneceksiniz . Doğal olarak , fakat ben sadece size programın anlatımını açıklayacağım . Program sitede daha önceden verilmiştir , yada başka bir siteden indirebilirsiniz .

Öncelikle Nedir bu Revoulution Engine ?
Bu program Cheat Engine'in neredeyse bire bir kopyasıdır tek farkı HackShield henüz bu programı keşfetmemiştir kodlarını engellememiştir.
Yani rahatça RAM'deki verilerle oynayabileceksiniz .

Peki Bu işin mantığı nedir ?
Metin2 Bir çok dosyayı kendi serverlarında saklar (Item - Para - Level - EP vesaire aklınıza gelebilecek çoğu şey Metin2'nin kendi serverlarından onay alıp bize gelir ) Fakat Ticaret yaparken Onay işlemi kendi bilgisayarınızdan gerçekleşip Metin2 Serverlarına iletilmektedir . Kısaca şöyle söyleyim . Kendi bilgisayarınızda verilerle oynayıp , yani o anda RAM'deki veriyi değiştirip Onay işlemini karşı taraftan Kabul'e basmasını gerektirmeden 2 Bilgisayarında Kabul Etmesini sağlar .

Neler gereklidir ?
Hatırladığım kadarıyla geçenlerde bir hile görmüştüm sadece Kendi bilgisayarınızda görülecek şekilde Item'in kodunu yazıp Iteminizi değiştirme .
Fakat sadece görüntü sadece siz görürsünüz ve vuruş vs hiç birşekilde değişmez . Bizim bu Item kodlarına ihtiyacımız var
Biraz arama yaparak bulabilirsiniz . Ben örnek olarak Siyah Çelik Zırh kodu ile size anlatacağım.

Nasıl kullanılır?
Öncelikle dediğim gibi bize gerek Item kodumuz Karşı tarafın ticarete koyacağı Item'in kodudur . Efsunları - Taşları hiç birşeyi farketmez sadece + Kaç olduğu bizi ilgilendirecektir .
Ve evet başlıyoruz . Unutmadan söyleyim biraz hız ve fazla dikkat gerektiren bir iştir bu yüzden öncelikle kendiniz 2 Char açıp kendi kendinize deneyerek acemilik kısmını geçebilirsiniz .
Evet arkadaşlar Program anlatımından önce bize gereken kod
+0 Siyah Çelik Kodu : 112990
+1 Siyah Çelik Kodu : 112991
....
+9 Siyah Çelik Kodu : 112999
Sondaki rakamlar + yı belirler .

Gelelim Programa .
(Malesef Ekran Görüntüleri ekleyemiyorum çok fazla zamanımı alacağından eminim çünki fakat anlatılabilir bir biçimde anlatmaya çalışacağım)
Masaüstündeki kısayoldan Revoulution Engine programımızı çalıştırıyoruz
Programımız açıldı ve Tools sekmesinden Debug-Attack Running Process'e tıklayıp metin2.bin'i seçip OK yapıyoruz .
Önümüze oyunun RAM'deki veri değerleri geldi . Şimdi kendi bilgisayarınızda denemek için ikinci bir Metin2 Açıyoruz .
Ardında oyundan kendinize ticaret gönderip bekliyoruz . Programadan Search Value'ye tıklaıp Value değerine 0003955 yazıyoruz . Önümüze bir çok veri değeri geldi . Kendi karakterinizden Kabul'e bastıktan sonra 0003955 Veri değerini arattığımız sayfada refresh yapıyoruz ve veriler iyice azaldı . Sadece 4 Adet ram girdisi kaldı .
Bunlardan 3 Tanesi gereksiz ne yaparsanız yapın oyunda hiç bir şekilde hata vermeyecek . Ve bunlara sağ tıklayıp Change Value dedikten sonra 0003955 veri değerini 0003956 yapıyoruz ve Siyah Çeliğin kodunuda diğer geriye kalan 3 Value değerine yazıyoruz işlem tamam olduktan sonra Programdaki Complete Changes yazısına tıklıyoruz . Bu karşı tarafın işlemi onaylamış olduğundaki gelen veridir . Bu veriyi değiştirdikten sonra eğer ticaret başarıyla gerçekleşti yazısı gelmedi ve hala ticaret sayfası açık ise diğer 3 veriyede aynı işlemi uyguluyoruz taa ki başarıyla gerçekleşti yazısını görene kadar . Ve karşı taraf Kabul'e basmadan item i kendi Envanterinizde görebiliyorsunuz .

Hız gerektiren noktası ise Kabul e bastığınızda karşı taraf kıllanıp ticareti kapatmadan hemen 4 veriden doğru olanını bulmanızdır .

Ben Siyah Çelik Kodunu verdim diğer itemlerin kodlarını bulmak size kalmış .

Eğer zorluk yaşıyor iseniz programı bulmakta WWW NEVAGAME COM adresindende ulaşabilirsiniz Virustotal Sonuçları'nı Moderator-Admin-Ve Konuya göz gezdiren kişiler tarafından bekliyorum .

Herkeze iyi akşamlar /COLOR]

Eline sağlık güzel bir konu denedim ama işim olmaz

abi şuna bi resim koyarmısın valla tollsu buluyorum öteki yok otekini buluyorum tools yok resimli anlat nolur

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri