farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

TTNET'i Seviyorum :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1327
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Bu internet hızı şansla alakalı deil. Sitenin yoğunluğuna bağlı. Senin şanslı zamanına gelmiş. Herhalde o siteden o anda çok az kişi bişi indiriyordu :)

Benim sadece sabahları böyle

1566536033.png

:D

Güzelmiş kıskandım :D bişe dicem bizim burda büyükçekmecede 2.65 megabit hız var speedtestten baktım yazlıkta yani didimde 8 gb oluyo internetimiz 8 megabit sınırsız ama 8 megabit gelmiyor ne yapabiliriz ttneti aradık hızınız 8 megabitde sınırlı ister 1 gelir ister 8 diyo şansa kalmış diyo bunedir yaa :D

Bulunduğun bölgeye bağlı
şöyle düşün 1 santralde en fazla 500.000 hat barınabiliyo. Eşit olarak ( herkese eşit hız yani örnek 8mbit )

Yaşadığın şehirdede 1 santral var ve 2.000.000 hat barınıyor. Böylelilkle doğal olarak net hızları dengesizleşiyor ve düşüyor. Ben aradığımda böyle demişlerdi

edit : bide çok önemli bi bilgi daha var bunuda bugün söylediler. ulan hergün arıyom şu bozuk ttneti :D

Eşitliği sağlamak için Net Limitsiz 8mbit Paketlerinde, Download'ınız 25 GB yi geçiyorsa net hızı 8mb'den 2mbite düşüyor. Düşmesini istemiyorsanız Net Limitsiz 8mbit başka bi paketi daha var onu göstermiyorlar. o aylık 110 TL ama öyle 25gb den sonra net hızı düşüşü gibi bi durumunuz olmuyor. 4 Günde Kotam 100gb yi geçti bende böyle bi sıkıntı yok :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri