- Konular
- 646
- Reaksiyon Skoru
- 211
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Lütfen bilgili birileri yardım ederse çok sevineceğim babamın bilgisayarı çok az sürem var.
Sorunum şu babamın bilgisayarında normalde Administrator adlı tek bir hesap vardı, bende kendi hesabımı açtım sonra oturumu kapat dedim birde ne göreyim, benim hesabım var babamın esabı yok, belgeleri fln. herşeyi duruyor ancak çerezleri, flashget downloadları fln. yok tabi. Kullanıcı hesaplarında da administrator gözükmüyor, nasıl bu hesabı geri getirebilirim? Çok az sürem var lütfen.
Teşekkür ederim.
Sorunum şu babamın bilgisayarında normalde Administrator adlı tek bir hesap vardı, bende kendi hesabımı açtım sonra oturumu kapat dedim birde ne göreyim, benim hesabım var babamın esabı yok, belgeleri fln. herşeyi duruyor ancak çerezleri, flashget downloadları fln. yok tabi. Kullanıcı hesaplarında da administrator gözükmüyor, nasıl bu hesabı geri getirebilirim? Çok az sürem var lütfen.
Teşekkür ederim.
- Konular
- 1,742
- Reaksiyon Skoru
- 1,920
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -326
- DevLira
- 0
Paylaşım İçin Teşekkürler.
- Konular
- 646
- Reaksiyon Skoru
- 211
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
önemli değil
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)