HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar, Bende sizler gibi darkorbit meraklısı ve oyuncusuyum.Ben bu ss olayını çok araştırdım.Daha sonra bu programla karşılaştım ve işime yaradı sizlere yardımcı olmak istedim.Şimdi Göstereceğim Yolları takip edersiniz sonuca ulaşırsınız
CamStudio Buradan indirin
╚► Evet ,Arkadaşlar işte Programımıza tıkladığımızda açılacak sayfa ;
[/URL] Uploaded with
Sayfamız Açıldıktan sonra " Region " seçeneğine tıklıyoruz ve Buradan " Full Screen " seçeneğine tıklayıp görüntüyü Tam Ekran yapabiliriz ya da " Fixed Regnion " seçeneğine tıklayıp Kendimizin Seçeceği Boyutlarda boyutlarda hazırlayabiliriz ;
[/URL] Uploaded with
╚► " Fixed Region " Seçeneğine tıklayan arkadaşlarımız buradan " Height " yazan yere hazırlayacağı videonun Boyunu , " Width " yazan yere de Eni yazabilirler ;
[/URL] Uploaded with
╚► Tüm Hazırlıkları bitirdikten sonra " Yuvarlak İçi Kırmızı " Olan yere tıklayarak videomuzu başlatabilir , " İçi Siyah İki Tane Kalın Çizgi " Olan yere tıklayarak dudurabilir ve " Yuvarlak içi Mavi Olan " yere tıklayarak da bitirip kaydede biliriz..;
[/URL] Uploaded with
Kaydetmek İçin Açılan Sayfadaki *.avi yazan yerdeki * yi silip videonuzun adını yazabilirsiniz
[/URL] Uploaded with
BUNDAN SONRASI SİZE KALMIŞ , İYİ VİDEOLAR , İYİ EĞLENCELER
CamStudio Buradan indirin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
╚► Evet ,Arkadaşlar işte Programımıza tıkladığımızda açılacak sayfa ;
[/IMG]Sayfamız Açıldıktan sonra " Region " seçeneğine tıklıyoruz ve Buradan " Full Screen " seçeneğine tıklayıp görüntüyü Tam Ekran yapabiliriz ya da " Fixed Regnion " seçeneğine tıklayıp Kendimizin Seçeceği Boyutlarda boyutlarda hazırlayabiliriz ;
[/IMG]╚► " Fixed Region " Seçeneğine tıklayan arkadaşlarımız buradan " Height " yazan yere hazırlayacağı videonun Boyunu , " Width " yazan yere de Eni yazabilirler ;
[/IMG]╚► Tüm Hazırlıkları bitirdikten sonra " Yuvarlak İçi Kırmızı " Olan yere tıklayarak videomuzu başlatabilir , " İçi Siyah İki Tane Kalın Çizgi " Olan yere tıklayarak dudurabilir ve " Yuvarlak içi Mavi Olan " yere tıklayarak da bitirip kaydede biliriz..;
[/IMG]Kaydetmek İçin Açılan Sayfadaki *.avi yazan yerdeki * yi silip videonuzun adını yazabilirsiniz
[/IMG]BUNDAN SONRASI SİZE KALMIŞ , İYİ VİDEOLAR , İYİ EĞLENCELER
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)