Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

CamStudio Video cekme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperoyun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 767

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar, Bende sizler gibi darkorbit meraklısı ve oyuncusuyum.Ben bu ss olayını çok araştırdım.Daha sonra bu programla karşılaştım ve işime yaradı sizlere yardımcı olmak istedim.Şimdi Göstereceğim Yolları takip edersiniz sonuca ulaşırsınız

CamStudio Buradan indirin

╚► Evet ,Arkadaşlar işte Programımıza tıkladığımızda açılacak sayfa ;
77792391.th.png
[/URL] Uploaded with [/IMG]

Sayfamız Açıldıktan sonra " Region " seçeneğine tıklıyoruz ve Buradan " Full Screen " seçeneğine tıklayıp görüntüyü Tam Ekran yapabiliriz ya da " Fixed Regnion " seçeneğine tıklayıp Kendimizin Seçeceği Boyutlarda boyutlarda hazırlayabiliriz ;
39999446.th.png

╚► " Fixed Region " Seçeneğine tıklayan arkadaşlarımız buradan " Height " yazan yere hazırlayacağı videonun Boyunu , " Width " yazan yere de Eni yazabilirler ;

26442412.th.png

╚► Tüm Hazırlıkları bitirdikten sonra " Yuvarlak İçi Kırmızı " Olan yere tıklayarak videomuzu başlatabilir , " İçi Siyah İki Tane Kalın Çizgi " Olan yere tıklayarak dudurabilir ve " Yuvarlak içi Mavi Olan " yere tıklayarak da bitirip kaydede biliriz..;

70445268.th.png

Kaydetmek İçin Açılan Sayfadaki *.avi yazan yerdeki * yi silip videonuzun adını yazabilirsiniz

99387769.th.png

BUNDAN SONRASI SİZE KALMIŞ , İYİ VİDEOLAR , İYİ EĞLENCELER

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri