HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1. Söliyim DjeenMuzo ve duffham gibi GMLer Poker Chip İstiorlar Buna Kanmayın...
Vazgeçincede Banlarım Diye Sizi...Kanmayın...
Burak Abinin Dediği Gibi...
Oyun Bakımdadır...
Serverımız bugün kısa bir süre sonra bakıma girecektir. Bakımın bitiş tarihi belli değil. Tüm sorunların aşılması için tüm kurulumu baştan yapıp yedeklerimizi yükleyeceğiz.
Tahmini olarak geceye kadar sona erecektir. Fakat beklenmeyen sorunlarla karşılaşırsak yarın akşama kadar sarkabilir.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederiz.turkmmo
Buda adminden aLıntı...
3. tr0j3n18 GMLiği Bırakmıstır...Kenjinin(Yusuf Abinin) Dediği Gibi...
YAKINDA TÜM SORUNLAR GİDERİLMİŞ SÜPER VE ONLİNE BAKIMLI OLARAK AÇILACAK...:ka19::ka19:
Vazgeçincede Banlarım Diye Sizi...Kanmayın...
[Rna]MajeziK;619637' Alıntı:Son zamanlarda fazla gmler görüyorum!Başkalarına bir oyun itemi,kontör vs. ile gm oluyorlar.Ha bunları gm yapanda suç !Yapamayacağı bir işi üstleniyor birde.Doğruları söyleyince ise engel koyuyor.Bu duffham ile djeenmuzo mudur nedir herneşeyse inanmayın arkadaşlar.Sizden pokerchip vs. isterse rica ederim vermeyin ben bile istesem.Bazıları görevlerini yerine getirmekten çok kendi çıkarlarını düşünüyorlar.Ve bu kişiler yüzünden sizlere muhçap oluyoruz.Sizlere sabır sabır diyorlar.Aslında sizlerde haklısınız böyle birşeyde kimsenin sabrı kalmaz.Sizi anlamıyor değiliz.Ben daha bir oyun için uğraşsamda bazıları beni takmadı.Takmasınlar umrumdada değil,ben kendi yoluma bakarım..
NOT:Klavye erkeklerine cevap olsun...
Saygılarımla [Rna]MajeziK....
Burak Abinin Dediği Gibi...
Oyun Bakımdadır...
Serverımız bugün kısa bir süre sonra bakıma girecektir. Bakımın bitiş tarihi belli değil. Tüm sorunların aşılması için tüm kurulumu baştan yapıp yedeklerimizi yükleyeceğiz.
Tahmini olarak geceye kadar sona erecektir. Fakat beklenmeyen sorunlarla karşılaşırsak yarın akşama kadar sarkabilir.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederiz.turkmmo
Buda adminden aLıntı...
3. tr0j3n18 GMLiği Bırakmıstır...Kenjinin(Yusuf Abinin) Dediği Gibi...
KeNjİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bizim trojene ihtiyacimiz filan yok, gerizekalı bi packi yapamadin.Biliyom biliyom dedin bi *oku yapamadin, yardimlarimi kabul etmedin ve serverin içine ettin.Halbuki yardimlarima bi baksaydin 10dkda halletcektik, hep bencildin ve kendini düşündün.Neymiş poker chip paraymiş, neymiş avea kontormüş.+ Bana çok yalan söyledin...GM olcaktim, navicattta ismin yok dedin, hemen gittin incubusu,abini,duffhami gm ypatin.halbuki admin beni gm yap dedi.onlari tanimiyodu bile.Üstelik kendi hatalarini kendinde aramayip forumla benim ve arakdaslarimin ilgilenmesi üzerine bile konu açanlara balik beyinli dedin,çoğu arkadaşımı dehtid ettin (ciqdem vs.) hiç suçu olmayan kişileri banladin, msn de konuşurken oyunda ban attin halbuku msn ile oyun arasinda hiç bi baginti yoktu.(Devrim)2 gün admin seni bos birakti serverin kökünü kazidin.
Gerçekten elinden geleni yapmissin, elinden ne gelmediyse çok teşekkür çünkü gelenler gerçekden gideni aratiyor.
O lanet olasi çeneni kapa! bi kere bile bana yardim etmedin şu oyunda gittin akrabana,eşine dostuna yardim ettin, ben dedim kontorle item aliyim sen dedin öle bişey yok.Gİttin kendine char actin, (voLwy,chucky) editledin bunlari herkese 500k çaktin.Ban attik...Sonra yine Gittin MaximuM diye char actin.admin 1 kere kontorle item sat dedi 100 kere sattin, normal satiş azaldi herkes kontorle item almaya başladi.Admin sana yüz verdi, astirini istedin.Yöneticiler özel odalarda seni suçladi, ben üstüne gitmeyin diye korudum.Gittin adamin profiline ana avrat sövdün.(hektor)
Şimdide çok bi b*k yapmiş gibi buraya gelip elvade deme çünkü seni biz kovuyoruz sen gitmiyosun.
Üstte yazilanlar senin sadece suçlarinin 3de 1i.
YAKINDA TÜM SORUNLAR GİDERİLMİŞ SÜPER VE ONLİNE BAKIMLI OLARAK AÇILACAK...:ka19::ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)