Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
top 100 private serverler hakkında silkroad serverinden buldum dark silkroad , silkroad gold felan ama sitelerinin hiçbirinde sro klasörüne atmak için patch felan yok nasıl bağlanaılıyor bu serverlere biri lütfen yardım edermi? Metin2 , Knight pvp serverleine girmiştim ama buna hiç girmedim lütfen yardım nasıl bağlanıcam servere bilen biri yazarsa rep vercem lütfen. Şimdiden teşekkürler
Beyler yardıma geldim..Sorunun cevabı bende...Şimdi serverlere bakınca Crownded yazıyor.Şİmdi girmeyi deneyince full falan diyo sonra masa üstüne geloiyor.Normal bi zamanda deneyip de girerse şans işi..Oyüzden gece yarısı kalkıp oynuyoruz.Sabah olunca 06.00 DA da girebilrsiniz.07.00 da dolmaya başlıyor....Benden bukadar..Hadi eyvallah..
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)