Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Dünyayı Yöneten İlluminati (Mason) Örgütü Mutlaka Bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ouroboros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Açtığım Konu Sizin İçin Yararlı Oldumu ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ben sahsen böle bi gurup olsam böle saşma sapan bi site acsam sitenin logosuna googleden buldugum icon resmini koymnama böle bişey gizlemek istesemde öle düz bi zemnine gizlemem su dedigin youtubede olsa hadi neyse ama az kafa patlatıp manyagın biri yapmıs sanırsam dünyayı yönetenlere göre baya basit degilmi

Biliyordum.Bir yerde izledim.Hatta birer oyun kartı yapıp(Hırsızlık çeteler vb.)
O oyun kartındakileri gerçeğe çevirmişler.
Gece uyuyamıcam :(

İlginçtir,7 aralık tarihini vikipedi'de aratın sonuç:
7 Aralık 1917 - I. Dünya Savaşı: ABD, Avusturya-Macaristan'a savaş ilan etti.
7 Aralık 1941 - II. Dünya Savaşı: Kanada; Finlandiya, Macaristan, Romanya, ve Japonya'ya savaş ilan etti.

Bir de uzmanlara göre bu geri sayımın bittiği tarihte Dünya'yı 55 ton ağırlığında bi meteor teğet geçecekmiş.Bunla da bi ilgisi olabilir.

valla ben 2 yıldır ayrıntılı olarak araştırıyorum bu örgütü. bilinmeyen ve ortaya atılan çok şey var.
bende çok merak ediyorum sayaç dolunca ne olacağını :D

bilen bilir illuminati'nin kart oyunu var ve kartlardaki bazı olayların gerçekleştiği görüldü. 3. dünya savaşı diyede bi kart var ve (size saçma gelebilir ama) 3. dünya savaşı çıkabileceğini düşünüyorum.

(küçük bir tahmin lütfen saçma sapan cevaplar vermeyin)

Son düzenleme:
ben sahsen böle bi gurup olsam böle saşma sapan bi site acsam sitenin logosuna googleden buldugum icon resmini koymnama böle bişey gizlemek istesemde öle düz bi zemnine gizlemem su dedigin youtubede olsa hadi neyse ama az kafa patlatıp manyagın biri yapmıs sanırsam dünyayı yönetenlere göre baya basit degilmi

internet sitelerinde şöyle bişey var: .com'lu bi site açıcaksın mesela. lincoln4.com açsam normalde .com'lu site fiyatı ne kadarsa o fiyata açtırırım ama illuminati çok tanınmış bir örgüt ve böyle bir örgütün adına açılan bir site parası milyon dolarlar olabiliyor. yani bunu biri oturup açamaz. site illuminatiye ait diye düşünüyorum.

(şahsi görüşümdür.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri