farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Dünyayı Yöneten İlluminati (Mason) Örgütü Mutlaka Bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ouroboros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Açtığım Konu Sizin İçin Yararlı Oldumu ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar gene sizinle önemli bir konu paylaşacağım bahsettiğimiz İlluminati(Mason) isimli örgüt asırlardır dünyadaki gelişen olayları düzenleyen bir örgüttür Atatürk'ü bile kendilerine katmaya çalışmışlardır ama Atatürk'bunu kabul etmemiştir çoğu kişi her ne kadar Atatürk masondur desede inanmayın

Gelelim şimdi konumuza, size bazı şeyler yaptıracağım ve hiçbir adımı atlamadan mutlaka yapın hatta gerekirse maddeleri bir kağıda not alın gözünüzü kırpmadan gerçekleştirin bu işlemi. İşte adımlarımız başlıyor.

1.Adım

adresine giriyoruz. Ne çıktı karşımıza ? Simsiyah bir sayfa değil mi ? Evet simsiyah bir sayfa peki ne ki bunun gizemi ?

2. Adım

Şimdi aynı sayfada CTRL+A yapıyoruz. Sol üst köşede birşey dikkatinizi çekti mi ? Evet yanlış görmediniz. Şimdi inceleyin çok kısa. Neye benziyor ? Kesinlikle bir geri sayım yanlış düşünmüyorsunuz..

3. Adım

Şimdi burası biraz karışık olabileceğinden bu adımı resimle destekleyerek yine de bahsetmek istiyorum sizlere. Programlama bilgisi çok az olan bir kişi dahi bunu çözecektir ancak sizlere ben resimli anlatayım bunu. illuminati.org sayfasında sağ klik yapıyoruz ve “Kaynağı Görüntüle“ diyoruz. Not defterinde açılan bir yığın kod çıkıyor ilk başta karşımıza ve bu kodların arasında belirtilen sürenin sonunda sitede yazmasını istedikleri yazı aşağıdaki resimde dikkat edin

illuminati.jpg

Evet yanlış görmediniz. Belirtilen sürenin sonunda “ Özür dileriz, çok geç kaldınız“ yazacak sitede..

Bu topluluğun 10 yılda bir felaket çıkarmayı sevdiği düşünüldüğünde (1991 Körfez Savaşı, 2001 İkiz Kuleler Saldırısı) 2011 yılında da bizleri bir şeyler bekliyor demektir. Ya da onların kendilerine has bir takvimi ve geri sayım araçlarına göre bizleri bekleyen bir felaket yakındır kim bilir ?

Lütfen okuduktan sonra görüşlerinizi yorum olarak belirtirseniz beraber bu konuda biraz konuşmuş oluruz…

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri