- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kaç Yaşında adamım demiş
Benim Çarı Soycagı Zamanda 48 Yasında Adamım Demişdi
Allah Bildigi Gibi Yapsın Böleleri
(HayMaNaLiii)
Benim Çarı Soycagı Zamanda 48 Yasında Adamım Demişdi
Allah Bildigi Gibi Yapsın Böleleri
(HayMaNaLiii)- Katılım
- 26 Mar 2009
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Konuya uzak ama bilinenler kısa kısa ;
zenorex , u3 4-5 ay önce oyunu bırakmış ve oyunu Pc lerinden silmiş biri yurtdışında diğeri Reel hayatında çalışmaktadır şehirdışında.
Zenorex in en yakın kankası arkadaşı da askerdedir.
01ready01 çarına giren eski sarı en son kırmızı IlSiSlI adlı çarı bulunan ismini herkese farklı söyleyen kişi idi.
Diğer birbirine çatanlarda kimi hileden ban yiyen çarının nikini imzasından kaldırır diğeri çalıntı itemden dem vurur, sevmiyorsanız uzaklaşın birbirinizden diyaloğu kesin birbirinizle
iyi forumlar.
zenorex , u3 4-5 ay önce oyunu bırakmış ve oyunu Pc lerinden silmiş biri yurtdışında diğeri Reel hayatında çalışmaktadır şehirdışında.
01ready01 çarına giren eski sarı en son kırmızı IlSiSlI adlı çarı bulunan ismini herkese farklı söyleyen kişi idi.
Diğer birbirine çatanlarda kimi hileden ban yiyen çarının nikini imzasından kaldırır diğeri çalıntı itemden dem vurur, sevmiyorsanız uzaklaşın birbirinizden diyaloğu kesin birbirinizle

iyi forumlar.
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konuya uzak ama bilinenler kısa kısa ;
iyi forumlar.
Sen Neyden bahsedıyon Dostum bu olay 2 hafta önce oldu ready soyulmadan önce Charda anıl Vardı
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen Neyden bahsedıyon Dostum bu olay 2 hafta önce oldu ready soyulmadan önce Charda anıl Vardı
Nasıl kıvırılıyor farkındamısın aydın kardeşim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)