- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaş kusura bakmada senin kadar sazan bir insan görmedim..Sana şaşıyorum ya.. Her konuda her olayda böyle avukatlık yapıyosun ya ne bilim bakıyorum sessizce..Yok işte ready çarı vermişte yok küçümsemeymişte yok zanarexmişte oymuşta buymuşta kardeşim bırak şu avukatlığı ? Ya kim takarki avukatlıklarını laf ebeliklerini aklında bulunsun diye dedim şimdi ateşlenirsin bu yorumu okuduktan sonra kafam esince girer söndürürüm..Doğrusu boş beleş işlerle uğraşamıcam bu saatten sonra.. Konu kilit atsın bir yetkili zahmet olmazsa..
İyi Forumlar..
Olan olayı söledik sana dokunan ne oldu

Hadi onude geçtim madem bu tarz işlerle uğraşmıycan neden post atıyosun.
Ateşlenmek demişin ben ateşlenmem sadece gereken cevabı yazarım,sende bi ateşlenme olmasa olan bi olay için attıgım post a sazanlamazdın.
Ben dedim mi ready e haksızlık ediyosunuz v.s yapıosunuz onuda demedik polemik yapmak için,attıgım onceki postu bile okumadan yazdıgım son yazıyı goz onune alarak saçma sapan cevaplar yapıp kendinimi tatmin etmeye çalışıosun.
Konuya gelirsek yuksek level bir oyuncunun bu kadar kendini kucultucu seyler yazması zaten saçma aksini iddaa edenlerde olmadı.Oyunda bi savaş gonderdik diye yok ss alırsınız onu yaparsınız diyen sen,hala forumda cogu yazanla hem fikir oldum bi post a kendini tatmin etmek için cevap yazıosan sana yazıcam tek soz;ÜZÜCÜ olur. :l04:
Son düzenleme:
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Olan olayı söledik sana dokunan ne oldu
Hadi onude geçtim madem bu tarz işlerle uğraşmıycan neden post atıyosun.
Ateşlenmek demişin ben ateşlenmem sadece gereken cevabı yazarım,sende bi ateşlenme olmasa olan bi olay için attıgım post a sazanlamazdın.
Ben dedim mi ready e haksızlık ediyosunuz v.s yapıosunuz onuda demedik polemik yapmak için,attıgım onceki postu bile okumadan yazdıgım son yazıyı goz onune alarak saçma sapan cevaplar yapıp kendinimi tatmin etmeye çalışıosun.
Konuya gelirsek yuksek level bir oyuncunun bu kadar kendini kucultucu seyler yazması zaten saçma aksini iddaa edenlerde olmadı.Oyunda bi savaş gonderdik diye yok ss alırsınız onu yaparsınız diyen sen,hala forumda cogu yazanla hem fikir oldum bi post a kendini tatmin etmek için cevap yazıosan sana yazıcam tek soz;ÜZÜCÜ olur. :l04:
Dostum Sen Anlamıyorsun Bu konuyu Ben nıye Acdım 01Ready01 C Turkuaz Takıp Millete Adamlık Taslıyo Herkezi KücümSüyodu
Bende Bu Resımlerı Koydumki 01Ready01 Aklını Toplayıp Az Adam Olsun .
1 .01Ready01 QJaGuaRQ Dan İtem Dilenıyor
2.Charı Soyulduu Demmeki C Turkuaz Ve İtemlerını Hakkıyla Yapmadı Soyuldu
3.01Ready01 Savunmana Gerek Yok Oyunda Herkez bılıyo kımın Ne Oldugunu
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bak Bak.. Anıl'ı 5 aydır tanırım ve 2 gün önce galiba carı zenorex di sanırsam ona verdi. ve kendisi almanya'ya gitti. Ben dedim ona verme orda girersin die ama dinlemedi ve o ninjada eski VivaForever'in başkanı U3 Ve bildigim Anıl kimseye C Turkuaz la adamlık yapmaz siz ünlü olmaya çalışan veletler lafı arkadan anliyorsunuz bi zamanlar sizin gibi 3 5 cakal daha forumda konu acıp ünlü oldu tavsiye etmiyorum 

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bak Bak.. Anıl'ı 5 aydır tanırım ve 2 gün önce galiba carı zenorex di sanırsam ona verdi. ve kendisi almanya'ya gitti. Ben dedim ona verme orda girersin die ama dinlemedi ve o ninjada eski VivaForever'in başkanı U3 Ve bildigim Anıl kimseye C Turkuaz la adamlık yapmaz siz ünlü olmaya çalışan veletler lafı arkadan anliyorsunuz bi zamanlar sizin gibi 3 5 cakal daha forumda konu acıp ünlü oldu tavsiye etmiyorum![]()
Biz ünlü olmanın Pesınde Degılız Koc Anılı Demmeki Tanımamısın Bu Olay 2 hafta önce oldu Yiğen.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)