Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İyi günler, Öncelikle anlatmak istediğim hızlı para kasma konusunun gereksinimleri var. Bunlardan biri ise; Bot veya oyunu hep oynamak.
Hızlı para kasma yöntemi şundan ibaret;
Leonow'unuz olursa iyi olur. 5 tane flax alıyorız Toplam: 3.200.000 Credits gitti.
Sonra Bunları 6 Lv kasıyoruz Bende bot var 1.5 saat'de kasıyorum rahatça, Sonrada bunları satıyoruz tanesi 2m den Toplam 10m oluyor bunun 3.2m i flax alma desek. size 6.8m filan para kalıyor böylece günde rahatlıkla 20m kasabilirsiniz.
Benim tavsiyem flax kasmak için, x3,x4 haritalarında kasın saimon,mordon,devolarium ve sibelon kesin bot kullanıyorsanız rahatlıkla kasarsınız.
Belki bilenler vardır, bilmeyenler için açtım konuyu işinize yaradıysa ne mutlu bana
Konu önceden açılmışsa kusura bakmayın.
Hızlı para kasma yöntemi şundan ibaret;
Leonow'unuz olursa iyi olur. 5 tane flax alıyorız Toplam: 3.200.000 Credits gitti.
Sonra Bunları 6 Lv kasıyoruz Bende bot var 1.5 saat'de kasıyorum rahatça, Sonrada bunları satıyoruz tanesi 2m den Toplam 10m oluyor bunun 3.2m i flax alma desek. size 6.8m filan para kalıyor böylece günde rahatlıkla 20m kasabilirsiniz.
Benim tavsiyem flax kasmak için, x3,x4 haritalarında kasın saimon,mordon,devolarium ve sibelon kesin bot kullanıyorsanız rahatlıkla kasarsınız.
Belki bilenler vardır, bilmeyenler için açtım konuyu işinize yaradıysa ne mutlu bana

Konu önceden açılmışsa kusura bakmayın.
onceden acildi ama bu daha iyi digerleri x2 de 40dk ya kasar diyolar ben levo yum 5flaxim var ama lwl 4 

Ben Mapı 3-3 3-2 3-4 yapıtyorum NPC leri işaretliyorum kendiliginden atlıya kasıyo haritalarda 40 dk da deilde 1 saatte olur.Ve benn 54 dk da 2k uri kasıyorum patlıyorum sonra 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)