Arkadailar iyi giünler ben bir s4 oyuncusuyum ve bilgisayarın netini derslerime çalışmak için kestirmiştik ve ondan sonra interneti geri aldım ama şu sorun var s4 kurulumunu indiriyorum 822 mb olan şeye hemen tamamlandı diyor
ve kurma programı açılıyor kuruyorum ama şurda takılıyor 1147D.cab die bişeyde o dosyayı indirip s4 e atıyorum ama bu seferde 1147F.cab die bir dosyayı yüklerken takılıyor onuda indiriyorum bu sefer geri 1147D.cab ı indiriyorum bu sefer de 1147F.cab ı istiyor lütfen yardım edin 

ve kurma programı açılıyor kuruyorum ama şurda takılıyor 1147D.cab die bişeyde o dosyayı indirip s4 e atıyorum ama bu seferde 1147F.cab die bir dosyayı yüklerken takılıyor onuda indiriyorum bu sefer geri 1147D.cab ı indiriyorum bu sefer de 1147F.cab ı istiyor lütfen yardım edin 

Baska Bi yerden İndirmeyi Dene . yada mahserciler_rap@ .... ekle ben sana atıyım . ++ rep versen yeter .d
Arkadailar iyi giünler ben bir s4 oyuncusuyum ve bilgisayarın netini derslerime çalışmak için kestirmiştik ve ondan sonra interneti geri aldım ama şu sorun var s4 kurulumunu indiriyorum 822 mb olan şeye hemen tamamlandı diyorve kurma programı açılıyor kuruyorum ama şurda takılıyor 1147D.cab die bişeyde o dosyayı indirip s4 e atıyorum ama bu seferde 1147F.cab die bir dosyayı yüklerken takılıyor onuda indiriyorum bu sefer geri 1147D.cab ı indiriyorum bu sefer de 1147F.cab ı istiyor lütfen yardım edin
![]()
Kesin çözüm yolu öğrenmek istiyorsan :
* Pc formatla.
* Ve lag yapmaması için Nod32 virüs programını yükleme Kaspersky/McAfee tavsiyemdir
* Internet Download Manager indir/kur.
* Internet Download Manager ile Setup'ı indir/kur.
* Patcher'den start'ı tıklat.
Pc formatlayınca patcherin update etmesini engelleyecek program kalmayacağı için böyle hatalarla da karşılaşmayacaksın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)