Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
özürr..
3 Günde 50 Şehit Var.
Adamlar Hala futbol diyo dizi diyor
Ey Türk Gençligi...!
Nereye Böyle...!
Adamlar Hala futbol diyo dizi diyor
Ey Türk Gençligi...!
Nereye Böyle...!
Ne güzel söylemiş şair "Neler yapmadık şu vatan için / Kimimiz nutuk attık, kimimiz marşlar söyledik." diye. Yüzyıllardır bu topraklar uğruna canlarını feda eden şehidlerimizi inciten, onlara layık olmayan; yönetemeyen yönetci, öğretmeyen öğretmen, öğrencilikten başka her şeyi yapan öğrenci, lafta vatan, millet deyip İstiklal Marşımızı bile düzgün okuyamayan sözde vatanperver, oturduğu yerden ahkam kesen insan hakları savunucuları, maneviyata sırtını dönüp maddiyat peşinde şerefini satanlar, bile bile aldıkları ürünlerle düşman kurşununa para sağlayanlar değil midir? Ahirette şefaat beklerken yüzümüze tükürdüklerinde ne yapacağız? Buraya konu açarak mı sahip çıkacaksınız şehidlerimize?
İyi Güzel Açtın Konuyu Ama En Altta Rep Konusuna Girmişsin Nedir Bu Forumda Milletin Rep Deliligi Anlamadım.
Miting Olarak Her Yerde Var Bİzim Burdada Oldu Sadece Konya Ve İstanbulda Degil Konuyu Açma Amacın Nedir Anlamadım.
Miting Olarak Her Yerde Var Bİzim Burdada Oldu Sadece Konya Ve İstanbulda Degil Konuyu Açma Amacın Nedir Anlamadım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)