Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ADMİNLER MODLAR KONUYU KAPATIRSANIZ KAPATIN.,
ARKADASLAR KONYA,İSTANBUL DA MTİNG OLCAK
İNŞALLAH KATILIM YÜKSEK OLUR.
///
ASKER ABİLERİMİZİ ÖLDÜRDÜ.
ARKADASLAR LÜTFEN KONUYU GUNCEL TUTUN MİTİNGLER MESAJ OLARAK HERKEZE GÖNDERİLECEKDİR.
Şehitlerimizi Türkiye'nin Dört Bir Yanından Uğurladık Ben Bugün Adana'da Katıldığım Şehit Cenazesinde Şaşkın Bir Şekilde İçimden Hıçkırarak Ağlamaya Başladım Ama İmamoğlu ve Feke'den Kadının Biri Bağırın Gençler KAHROLSUN pkk diye ağlayınca tutamadım kendimi
Tüm Şehit Ailelerine Allah Sabır Versin VATAN SAĞOLSUN.
Şehitlerimizin İsimleri .
Üsteğmen Murat Bek (Yozgat)
Komando Astsubay Başçavuş İbrahim Geçer (Konya)
Eyüp Çolakoğlu (İstanbul-Avcılar)
Er Mehmet Çetin (Nazilli-Aydın)
Uzman Çavuş Mustafa Aslan (Çorum)
İsmail İşbilir
İdris Çam (Kahramanmaraş)
Er Yavuz Çoban (Aksaray)
Jandarma Çavuş Koray Özel (Adana)
İSMİMİN ORDAKİ TERAZİDEN +REPLERİNİZİ ESİRGEMEYİN:ka19:
ARKADASLAR KONYA,İSTANBUL DA MTİNG OLCAK
İNŞALLAH KATILIM YÜKSEK OLUR.
///
ASKER ABİLERİMİZİ ÖLDÜRDÜ.ARKADASLAR LÜTFEN KONUYU GUNCEL TUTUN MİTİNGLER MESAJ OLARAK HERKEZE GÖNDERİLECEKDİR.
Şehitlerimizi Türkiye'nin Dört Bir Yanından Uğurladık Ben Bugün Adana'da Katıldığım Şehit Cenazesinde Şaşkın Bir Şekilde İçimden Hıçkırarak Ağlamaya Başladım Ama İmamoğlu ve Feke'den Kadının Biri Bağırın Gençler KAHROLSUN pkk diye ağlayınca tutamadım kendimi
Tüm Şehit Ailelerine Allah Sabır Versin VATAN SAĞOLSUN.Şehitlerimizin İsimleri .
Üsteğmen Murat Bek (Yozgat)
Komando Astsubay Başçavuş İbrahim Geçer (Konya)
Eyüp Çolakoğlu (İstanbul-Avcılar)
Er Mehmet Çetin (Nazilli-Aydın)
Uzman Çavuş Mustafa Aslan (Çorum)
İsmail İşbilir
İdris Çam (Kahramanmaraş)
Er Yavuz Çoban (Aksaray)
Jandarma Çavuş Koray Özel (Adana)
İSMİMİN ORDAKİ TERAZİDEN +REPLERİNİZİ ESİRGEMEYİN:ka19:
Son düzenleme:
20 yaşında gencecik delikanlı şehit olmuş kime ne ? Fatmagül'ün suçunu düşünmek varken şehidimin suçu kime ne?
Adını şehit koysak ne farkeder? Feriha varken bunu düşünmek niye ?
Ana karnında bir sabi pusu yemiş kimin umrunda? Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye.Evladını 20'sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda?
Cemile'nin acısını düşünsene .
Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken bırak bu edebiyatı Acunla Yetenek Sizsiniz Türkiye. ;'(
Adını şehit koysak ne farkeder? Feriha varken bunu düşünmek niye ?
Ana karnında bir sabi pusu yemiş kimin umrunda? Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye.Evladını 20'sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda?
Cemile'nin acısını düşünsene .
Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken bırak bu edebiyatı Acunla Yetenek Sizsiniz Türkiye. ;'(
İnan şugün canımı sıkan onca şeyden sonra pkklılara ettiğin küfürü editlemek çok koyuyor bana. Ama forum içinde argo kullanmak yasak. Lütfen dikkat et.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)