[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Test5410 1
Test5410
Sinqapur 1
Sinqapur
Hikaye Ekle

De_Labirent_Tr2012 Müthiş Bir Map!!! :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ButIKnoW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 324
Merhaba arkadaşlar..
Geçen cumartesi kafayı derslarden bir hayli zor kurtarmıştım. Aklıma map yapma planı geldi.
Geçtim bilgisayarın başına. İki dakika düşündükten sonra mapi hazırlamaya koyuldum. Ve 4 saatlik bir uraştan sonra haritayı bitirdim. Tabi soradan gözüme takılan bazı ayarları ekledim veya değiştirdim ve sonuç olarak ortaya ne çok küçük ne de büyük bir map çıktı Daha büyük bir harita yapmak isterdim ama en fazla 4 saat pc başında durabildim. Buna da şükür diyebilirim. :DHaritamın adı “de_LabiRent_tr2012“. Harita isminin başındaki ‘de’ ifadesinden de anlıyacağınız gibi harita bomba kurma/imha etme bir bölüm oldu. Bu tür bölümlere göre biraz küçük bir map oldu aslında. Ama avantajı 4-5 kişiyle de eğlenceli bir şekilde oynanması.. Şahsen bunu arkadaşlarla internet kafede test ederken gördüm. Neyse çok övündüm haritamla. Belki de ilk göz ağrım olmasındandır. Siz nasıl yorumlarsınız merak içindeyim. Download etmek için aşağıda verdiğim linki kullanın…Eğer kendi sw'nizede bu mapı yüklemek istiyorsanız,map yükleden mapı seçecek ve panele atacaksınız.

delabirenttr20124.png

delabirenttr2012.png

delabirenttr20122.png

delabirenttr20123.png

Link: ,

Bir Teşekkür Yeter :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri