Merhaba arkadaşlar..
Geçen cumartesi kafayı derslarden bir hayli zor kurtarmıştım. Aklıma map yapma planı geldi.Geçtim bilgisayarın başına. İki dakika düşündükten sonra mapi hazırlamaya koyuldum. Ve 4 saatlik bir uraştan sonra haritayı bitirdim. Tabi soradan gözüme takılan bazı ayarları ekledim veya değiştirdim ve sonuç olarak ortaya ne çok küçük ne de büyük bir map çıktı Daha büyük bir harita yapmak isterdim ama en fazla 4 saat pc başında durabildim. Buna da şükür diyebilirim.
Haritamın adı de_LabiRent_tr2012. Harita isminin başındaki de ifadesinden de anlıyacağınız gibi harita bomba kurma/imha etme bir bölüm oldu. Bu tür bölümlere göre biraz küçük bir map oldu aslında. Ama avantajı 4-5 kişiyle de eğlenceli bir şekilde oynanması.. Şahsen bunu arkadaşlarla internet kafede test ederken gördüm. Neyse çok övündüm haritamla. Belki de ilk göz ağrım olmasındandır. Siz nasıl yorumlarsınız merak içindeyim. Download etmek için aşağıda verdiğim linki kullanın
Eğer kendi sw'nizede bu mapı yüklemek istiyorsanız,map yükleden mapı seçecek ve panele atacaksınız.
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
,Bir Teşekkür Yeter
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)