darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

26 Mehmetçik...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JustMyLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 363

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Biliyorum bu bölüme bu konu hakkında konu açmak doğru değil ama turkmmo.com forumunun sadece bu kısmıyla ilgilenenler için açtım bu konuyu.(Konudan sapmayalım)

Biliyorsunuzki arkadaşlar 24 tane mehmetçik şehit oldu.Neden?
Biz yatağımızda huzurlu ve mutlu uyumak için.Annelerimizin babalarmızın bize sahip çıktığı gibi onlarda şuanda nekadar bizim yanımızda olmasalr bile o dağın başında bize sahip çıkıyorlar.

22 şehir.............
24 şehit............
Ne acı...........

Herkes sırf yaşamlarını yitirdikleri için ağlıyor.Ama ben onların yanlarında olamamaktan....

(Yorumlarınızı Esirgemeyin.) ve (Konuyu kilitlemeyin lütfen)

Son düzenleme:
Biliyorum bu bölüme bu konu hakkında konu açmak doğru değil ama turkmmo.com forumunun sadece bu kısmıyla ilgilenenler için açtım bu konuyu.(Konudan sapmayalım)

Biliyorsunuzki arkadaşlar 24 tane mehmetçik şehit oldu.Neden?
Biz yatağımızda huzurlu ve mutlu uyumak için.Annelerimizin babalarmızın bize sahip çıktığı gibi onlarda şuanda nekadar bizim yanımızda olmasalr bile o dağın başında bize sahip çıkıyorlar.

22 şehir.............
24 şehit............
Ne acı...........

Herkes sırf yaşamlarını yitirdikleri için ağlıyor.Ama ben onların yanlarında olamamaktan....

(Yorumlarınızı Esirgemeyin.) ve (Konuyu kilitlemeyin lütfen)

Tamamen Haklısın Kardeşim !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri