darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Copsn Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KinqMelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 898
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Copsn ve Bırakma Sebepleri bilinmeyenler bu konunun altında olacak. Kullandığı Facebook sayfasından Paylaşmaktayım bu Yazılanları.Devamı gelecektir.

Merhabalar Metin2'ciler,

öncelikle sunu hatirlatmakta fayda görüyorum, ben artik Metin2'nin coma'ligini yapmiyorum! Her hangi bir oyunun coma'ligini yapmiyorum! Sizlere yapacagim aciklama da; Neden oyunu, takimi ve sirketi birkatim.
Bakiyorum da bir iki arkadaslar kendi kendine yorumlar yapiyor ve buna artik bir son vermek istedim.

Daha sonra ki sohbetimiz, Gameforge sirketin türkiye pazarina bakisi, kacirmayin derim ;)

copsn !

------------------------------------------------
Arkadaslar,

Aciklama dedim ama vazgectim !!

Daha iyi bir fikrim var. Sizler simdi yorumlarinizda soru soracaksiniz..

Sorulari asagidaki gibi baslatin :

"Neden Metin2 TR de ......?" en fazla sorulan soruyu aciklayacagim.

örnek: Neden Metin2 TR de bu kadar fazla BOT var ?

Katilmanizi cok isterim, bakalim sonunda neler cikiyor meydana

copsn

Yazdıklarını Burada Paylaşmaya devam edeceğim.
---------------------------------------------------------
Neyse konuyu gelelim. GF neden Bot lara karsi birsey yapmiyor.
öncelikle sunu bir düsünün ve kabullenin, her hangi bir oyunda bot ve oyun parasi satiliyorsa bu oyun popülerdir demektir.
17:28(15.10.2011)
-----------------------------------------------------
yani, zamaninda botlar gelince sirket sevindi ve illa ki bir iki anlasma yapmistir... neye sevinde ... hey bizim oyunumuz popüler oldu bakin artik cinler yada her hangi kisiler oyuna yükleniyor.

Simdi sirket acisindan bakin, siz bir sirket kurdunuz ve bir oyun sunuyorsunuz ... en önemli olan sizin icin nedir ? müsteri, yani oyuncu .. yani... oyuncu sayisi .. biranda online olan sayi. 17:33(15.10.2011)

------------------------------------------------
ama simdiki durum nedir ; bu kadar bot almanya sunucularinda var mi ?
bu kadar bot italya da var mi?(17.35)
---------------------------------------------
sadece türkiyede var. ve bunun sadece bir nedeni var. Gameforge'un metin2'si avrupanin en buyuk mmo'sudur. ve bunu sadece metin2 tr nin bot sayisinla basariyorlar. Hersey bunun icin Metin2 AVRUPANIN en buyuk oyunu ama sadece Türkiyenin bot sayilarindan bu reklami yapabiliyorlar.. siz sirket olarak yani bir secim yapiyorsunuz, hangi ülke !!!(17.40)
Botlara karsi hic bir zaman sansiniz olamaz. adi üstünde BOT.
insan gücü BOT a karsi sansi yok (17.47)

Görevimi neden biraktim? Ben almanyada yasiyordum ve ailem Türkiyede, ailevi sebeplerim vardi, annem rahatsiz idi ve ben acilen buraya gelmem gerekiyordu. Haftasonu ucaga binip türkiyeye ailemin yanina destek olmak icin geldim, daha sonra türkiyeden mail attim ve durumu bildirdim. tabi ki ben onlara ben buradan calisabilirim teklifde bulundum, sirketin bana dedigi, hemen geri geliyorsun senin isyerin burada. ama ben kararimi vermistim, ya burdan ailemin yaninda ya hic.

IS HER ZAMAN BULUNUR AMA ANA BIR KERE VARDIR ! (17.58)

-------------------------------------------------------
Wolwex in söylediklerini ben birebir sirkete ilettim ve bunu zamandaki comamizin öneriydi ve hic birsey yapmadilar. size soruyorum.. metin2 türkiye oyunu kim oynar? türkiyedeki oyuncular oynar, neden o zaman diger ip leri engellemiyorlar, bu soruyu wolwex de sordu ve ben bunu taaa zamaninda gittim sirkete bildirim yapsinlar istedim ama yapmadilar, nedeni daha da anlamdiysaniz yine anlatayim.

sirketin biranda online oyunculara ihtiyaclari var. -ki reklamlarini devam sürdürebilsin. o da AVRUPANIN EN BUYUK OYUNU.. ama bunu sadece türkiyenin botlariyla basariyorlar. siz saniyorsunuz ki bende onlarla oturup bu hale gülüyordum? hayir ben her zaman tartismadaydim, her zaman istedim, ama yapmadilar.

diger Konu Metin2 TR nin destek sistemi yani ticketlar neden bu kadar gec yada kötü bakiliyor. bunun cevabi ise: Takim komple gönüllü olarak calisiyor, MEtin2 almanyanin sadece 24 server i var, ve her hangi bot yada hirsizlik problemi yok. ama o oyun icin sirkette fulltime 5 kisi ticket bakiyor ve maas aliyor, daha bitmedi , evden calisanlari da var yani adminleri onlara da para verilyior ki ticket baksin.tabi ki onlarin ticket sayilari düsük tabi ki onlarin oyunculari ticketten iyi cevap alabiliyor. ya bizim oyunularimiz? gönüllü arkadaslarimiz? gece gündüz ticket bakiyorlar bir zindik bile alamiyorlar, tabi ki oyunuclardan yok siz caliyorsunuz yok satiyorsunuz diye suclamalarda bulunuyor. neden türkyie pazarina destek olmuyorlar, ben bunun icin 20 ay ugrastim vermiyorlar, neden vermiyorlar.. iplemiyorlar ! yani BENI ipleseniz iplemeseniz neye yazar. olan sizlere olyuor, sizler magdursunuz ! (15.10.2011 18.17)

-------------------------------------------

Bende bir soru sorayim bot meselesi cozuldugune gore . Oyunda sinirsiz banli olan charlardan hesaplarina girip esya alip satilmalari soz konusu olabilirmi ki oyle bisey duyulmustu o andada arkadasimin kolyesi gitmisti sorun arkadasim banlida degildi kizila isinlanirken oyun atmisti oyuna girdiginde uzerinde kolyesi yoktu oyle bisey soz konusu ise ordan kazanilan para kimlere kaliyo gf sirketinemi oyun yoneticilerinemi ?

tabii ki oluyor böyle seyler. neler gördük neler. yakalayinca hesabini banlatim takimdan uzaklastirip kaliyordu ! ne yapacaksin canini mi alacaksin? anlayacan yapan vardi tabi ki. para kime gidiyor sorusuna; sence ? bir oyun admini böyle bir riske giriyorsa, yakalanirsa tüm hesaplari neyi varsa banlaniyorsa .. birisinle paylasirmi parayi ?
----------------------------------------------------------------
45. server acilmasini nedeni, sirketin oyunu.. yok siz yani takim ilk önce bot larin saysini düsüründe daha sonra bakariz dedile.

benim cevabim onlara o zaman el atin, ama yine tik yok.(18.29)

--------------------------------
kötülemeyi birak amacim sizlere duyurmak. sizler magdur olmayin. sizlerin metin2 türkiye oyuncularin ne yapabilecegini daha farkinda degilsiniz. istedikleriniz gerceklessin istiyorsaniz o zaman harekte gecmelisiniz, bir deneyin bir hafta almayin etmeyin, girmeyin oyua, greve baslayin, bakin neler olacak. sirket artik türkiyeye yönleniyor mu göreceksiniz. ama sizlerin bunu yapmaniz gerekiyor, takimla ugrasacaginiza... bunu yapin !!!(18.43)

----------------------------------------
Hoenir konusuna gelince, hic bir zaman hoenire karsi bir sey demedim ve demem, kendisini ilk gün coma ligimdan tanirim.

olay benimle onun arasinda bir tartismaydi. ama o ayni benim simdiki duruma geldi ama yanlis anlatti, hatayi benden buldu ama böyle degildi. hatali hic bir zaman bir calisan degildir. sirket destek vermiyorsa kafasina göre takilyiorsa calisan ne yapsin...
tabii ki en üstteki kisi lafi yer o da bendim.(18.44)

Son düzenleme:
Arkadaslar,

Aciklama dedim ama vazgectim !!

Daha iyi bir fikrim var. Sizler simdi yorumlarinizda soru soracaksiniz..

Sorulari asagidaki gibi baslatin :

"Neden Metin2 TR de ......?" en fazla sorulan soruyu aciklayacagim.

örnek: Neden Metin2 TR de bu kadar fazla BOT var ?

Katilmanizi cok isterim, bakalim sonunda neler cikiyor meydana ;)

copsn

Yazdıklarını Burada Paylaşmaya devam edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri