onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyunun Son Hali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lostman39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 302

lostman39

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GM ve Admin Arkadaslar,
mmomt2 benim simdiye kadar oynadıgım en güzel m2 pvp oyunu daha önceden 91longju gibi acaip seyleri oynuyodum ama dil sorunu oldugu icin beni pek sarmıyodu fakat bu sw o kadar güzelki hemen hemen her dk oynamak istiyorum fakat sw'nin sürekli acılıp kapatılması insanı biraz sıkıyo oyunu oynarken eglencemizemi bakalım yoksa server ne zaman kapatılcak die düsünelimmi sürekli bu panikle oyun oynamak insanı oyundan sogutuyor evet sw yi sürekli kapamanızın sebebi bazı arkadasların yaptıgı sacma sapan hakaretler anaya babaya bacıya sövmeler nie böle biseye basvuruyosunuzki küfredince ne geciyo elinize eger siz sorun cıkarmazsanız hicbir sorun cıkmaz ama bazı gmlerde cok acaip seyler yapıyorlar gecenlerde buglar haric bisi isteyen varmı fln diyodu gm bugün genelden ticaret dışında konuşmayın oyunu kaparım gibi seyler diyo geneli ne icin kullanıcazki konusmıcaksak sözü fazla uzatmanın anlamı yok lütfen artık sw yi kapatmayın bizim gibi sorunsuz oynayanlarında hakkı yeniliyor

:S Acilmicak galiba bu aksam

açılır ya rahat olun:)

ya herşey bu buq soRunu yüzünden..

GM dioR buq iLe iLqiLi biSe yazmayın maiL flan qöNdeRin..

ama Laftan anLamıoLaR ki. herkes chaRım buqda res at diip duruoR. ben Gm oLsam deLiriRim. uSeRlara laf anLatmaktaN daha zoR hiç biSe yoqTur. çnKü LaftaN anLamıoLaR.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri