noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

e-Bot Beta Sürüm , 1879.1 (Tpt FIX)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanıserbela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 648

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

e-Bot Beta Sürüm , 1879.1 (Tpt FIX)

İNDİR:

virustotal :

jotti :

1878.1 :

• TPT Fix

1874.3 :

• Debuff eklendi kullanımı aşagıda anlattım
  • Injector adlı virusun kaynagı bulundu ve kaldırıldı

Debuff kullanımı : atıcagınız debuf skilinin ustune 2 kere tıklayın skill kaybolucaktır kayboldugunda baslat a basıp debuff atakı aktifleştirebilirsnz.

1874.2 :
  • Priest Kitap eklendi
  • Bazı sorunlar giderildi.

1876.3 :
  • Xp sorunu giderildi
  • sayaç eklendi

1876.2 :

• [*]Rpr ışınlanarak gitme eklendi bence deneyin çok güzel oldu
    [*]Dc azaltıldı
  • Path hatası duzeltildi.
  • Tasarım degistirildi

Herkese iyi günler , uzun suredir ugrastıgım projemi hayata geçirdim ve sizinle paylaşıyorum.

şu anda botda çoğu ozellik çalışmakta al-sat dışında onları da 1 gün içerisinde duzeltmeyi düşünüyorum ben hata bulamadım bot daki atak gayet seri mob seçimide aynen oyle şuan her job icin kullanabilirsiniz fakat archer agırlıklı coklu atak eklemedim onuda eklıyecem yarın , priest heal-buff sorunsuz çalışıyor , zamanlı skiller sorunsuz , slotkısıtlama sorunsuz eklediginiz mobdan başka bir mobu z ye almaz chat kontrol sistemi mevcut örn:tptp derseniz ceker tabi ki kendiniz ayarlıyorsunuz bunları bot'a giriş otomatik yani inject olurken ko ismi yazmanız gerekmez acık olan knight online clientlerinden secerek bağlanabilirsiniz oyuna.

Rpr yapmak için once rota kayıt bolumune basıyoruz
Oyuna geçip rpr yapıcagımız npc seçili iken rota çizme tuşuna basıyoruz.
slotumuza kadar rota çiziyoruz
slota geldigimizde rota çizmeyi devre dısı bırakıyoruz
ve kaydettigimiz rotaya bir isim verip hafızaya atıyoruz artık bu rota sabıt olarak kalacaktır.
sonra ise rpr bolumunden rota secme yeri vardır ordan bulundugunuz mevkiye gore kaydettiginiz rotalardan birini secebilirsiniz.ayrıca rpr den sonra partye xxx yazma ozelligi mevcuttur .

buradaki çelişkiyi farketmişsinizdir jotti ve virustotal ben yinede acıklama yapma geregi duyuyorum .

W32/OnlineGames.GK.gen!Eldorado : Online oyunlar ile alakalı moduldeki bazı kodlardan kaynaklanan zararsız bir virustur adından da belli .

Riskware : buda bazı apilerden kaynaklanan zararsız bir virustur .

botdaki sorunları ve isteklerinizi konu altında yazarsanız multu olurum rpr yi anlamayanlara yarın videolu anlatım yapacagım teşekkürler.

virusler hakkında: ben zorla bot indirtmiyorum güvenen arkadaşlarım botu indirebilir herhangi bir sorun olursa irtibata geçebilirsiniz

daha fazla soze gerek yok denemenizi tavsiye ederim ss koyayım bir adet :

l
watermark.php

RPR YAPAMAYANLAR için VİDEOLU ANLATIM VE RPR NIN CALISTIGINI GOSTEREN VIDEO :

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri