Metin2 ye yeni bir kule gibi bir şeyt geliyormuş sanırım mmomt2 ye ne zaman gelir bu onu soracaktım....
Bir de mmomt2 nin packini değil full dosyası yapılsa iyi olmaz mı? hani 700mb lık mı ne dosya var ya hepsi içinde oluyo. o olsa daha iyi olabilir bence...
Neyse bu devil's catacomb gzl bişi galiba inş. en kısa sürede serverimize eklenir...
Bir de mmomt2 nin packini değil full dosyası yapılsa iyi olmaz mı? hani 700mb lık mı ne dosya var ya hepsi içinde oluyo. o olsa daha iyi olabilir bence...
Neyse bu devil's catacomb gzl bişi galiba inş. en kısa sürede serverimize eklenir...
Şeytan Mezarlığı
İnş görürz bizde.
"Şeytan Kulesi" tarzı bir map eklenecek. Ve aynı şeytan kulesindeki gibi kat atlayarak son bossa ulaşılacak.
★ Kat sayısının 7 olacağı tahmin ediliyor, ve üst katlara ep dediğimiz paralı biletler sayesinde çıkılacak.
Tr'de bu şekilde olcak galiba.
The Devil's Catacomb görüntüler...
İnş görürz bizde."Şeytan Kulesi" tarzı bir map eklenecek. Ve aynı şeytan kulesindeki gibi kat atlayarak son bossa ulaşılacak.
★ Kat sayısının 7 olacağı tahmin ediliyor, ve üst katlara ep dediğimiz paralı biletler sayesinde çıkılacak.
Tr'de bu şekilde olcak galiba.

The Devil's Catacomb görüntüler...
Son düzenleme:
metin2 turk forumuna bakarsaniz birsuru video var zaten ben de betasında bi kere gittim de 4.kat gecilmior cok denedim olmadı
bu benim cektigim video
buda en sonundaki bossu keserken video
bu kesenler turkıye serverındeki gerçek eternal loncasındakiler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu benim cektigim video
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buda en sonundaki bossu keserken video
bu kesenler turkıye serverındeki gerçek eternal loncasındakiler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)