Arkadaşlar bn bi cs yuklediydim sonra sxe indirdim sxe hata veriyordu sonra oyunu sildim ama bilgisayarda masaüstünde cs.serverlar adlı 4kb dosya kaldı yok edemiyorum dosyayı siliyorum bilg.açıp kapatınca dosya geri geliyor.Çok sinir oldum localstrike die bişi daha geliyordu internet açınca onu hallettim ama bu sorun kaldı
Merhabalar benimde counterda ping sorunum var şimdi siz sanırsam oyunyöneticisinden indirdiniz counterı orda indirdiyseniz o Cs Serverlar adlı bir html kısayolu gelir masaüstüne onu silebilirsiniz silmeniz gerekli yani bu arada açarken localstrıke gelmesi sxe yüzünden kaynaklanıyor onu nasıl hallettiğinizi öğrenebilirmiyim.
Bu arada counyerın bütün dosyalarını sildiğine emin olun
Bu arada counyerın bütün dosyalarını sildiğine emin olun

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
bn mozilla kullanıyom mozilla acınca localstrik cıkıodu onu sildim about:config yazdım cıkan yerde suzgece localstrike yazdım 2 sey cıktı onları teker teker sıfırla dedim oldu.bunu yaptıktan sonra mozillayı kapatıp gidiyo.ama bnm serverlar dosyası gitmio.evet ordan indirdim ama silemedim.bide bilg. c de valve dosyası silinmedi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)