Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Herkes Wolfteam türkiye nin resmi forumundan bakıp öğrnebilir. Benim analtmak istediğim Wolfteam Kurt Avında diğer kurtları almak.Öncesinde kısa bir bilgi verecem.
/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/
Şimdi vereceğim bir bilgi oyunda general olan bir oyuncudan alıntıdır.Bu kişi sırallaamda ilk 10 dadır.
Eskiden herkes normal kurt alıyordu.Hayalet , gardiyan, güçlü almak isteyen 1. kurt dönüşümü almak zorundaydı.Sonradna bunu iptal edip herkese verdiler.
Bundan sonrası bana ait
Şimdi ise herkes bu kurtlara bedava sahip. Şimdide bizler 2. kurt dönüşümü alarak 2. hayalet, zeki, buz kurdu, vahşi , deli ye dönüşüyor.
Aralık ta gelelcek bir yama ile 3. kurt dönüşümleri eklenecek.
Bu 3. kurt dönüşümü sayesinde Kurt avı kurtlarının diğerleri açıalcak.
Şimdi vereceğim bir bilgi oyunda general olan bir oyuncudan alıntıdır.Bu kişi sırallaamda ilk 10 dadır.
Eskiden herkes normal kurt alıyordu.Hayalet , gardiyan, güçlü almak isteyen 1. kurt dönüşümü almak zorundaydı.Sonradna bunu iptal edip herkese verdiler.
Bundan sonrası bana ait
Şimdi ise herkes bu kurtlara bedava sahip. Şimdide bizler 2. kurt dönüşümü alarak 2. hayalet, zeki, buz kurdu, vahşi , deli ye dönüşüyor.
Aralık ta gelelcek bir yama ile 3. kurt dönüşümleri eklenecek.
Bu 3. kurt dönüşümü sayesinde Kurt avı kurtlarının diğerleri açıalcak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)