Selam Arkadaslar son günlerde bu hata metin2 pvp soru-cevap bölümünde baya gözüme çarptı ve bende paylaşmak istedim..
Hatanın asıl sebebi log kayıtlarının dolduğundan kaynaklanıyor yani temizlenmesi gerekiyor.Zaten bu hata belirli Fileslerden kaynaklanıyor Örneğin:Kralonly v2 serverfilesinde karsımıza gelebilir...
İlk önce
Filezilalya girip
usr/game/game99 klasörüne girip "log"klasörü içindekileri siliyoruz ve reboot atıyoruz.
Bu Kadar Basit
Alıntı Değildir eğer Daha Önce Forumda Paylaşıldıysa Umrumda Değil,Yardım etmek için konuyu Güncelledim Diyebiliriz.
İyi ForumLaR
Hatanın asıl sebebi log kayıtlarının dolduğundan kaynaklanıyor yani temizlenmesi gerekiyor.Zaten bu hata belirli Fileslerden kaynaklanıyor Örneğin:Kralonly v2 serverfilesinde karsımıza gelebilir...
İlk önce
Filezilalya girip
usr/game/game99 klasörüne girip "log"klasörü içindekileri siliyoruz ve reboot atıyoruz.
Bu Kadar Basit

Alıntı Değildir eğer Daha Önce Forumda Paylaşıldıysa Umrumda Değil,Yardım etmek için konuyu Güncelledim Diyebiliriz.
İyi ForumLaR
Asıl sebebi dizine ayrılan yerin yetersiz olmasıdır. o dizindeki tar.gz yapılmış dosyalarınızı silin (yedek almışsanız pcye alıp silin mutlaka)
Daha sonra puttye bağlanıp
cd /usr/game
sh clear.sh
komudunu veriniz serverinizin tüm logları temizlenmiş olur.
Daha sonra puttye bağlanıp
cd /usr/game
sh clear.sh
komudunu veriniz serverinizin tüm logları temizlenmiş olur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)