HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hiç bir sorun yokken birden şu sorunu almaya basladım...
/usr write failed filesystem is full hatası
alıyorum... [ Hemde Her Yarım Saatte Bir
]
şimdi bu hatayı arastırdım ve log dan oldugun buldum...
/usr/game/game99 channel1 channel2 vb. game dosyalarının loglarını siliyorum mysql loglarınıda siliyorum ama yarım saat sonra aynı sorun
buna bir çözüm bulabılırmıyız ya oyunda kimsede yok oyunu reklam yapıcam bu log hatası yüzünde reklam yapamıyorum oyunun acılısını yapamıyorum
bu hataya kesin bir çözüm bulamazmıyız ?
yada ne bilim oto log silme fln yokmu bildiniz hem /usr/game dosyalarını hemde mysql dosyalarını otomatik silen bir kod ? yada kökten çözüm server filesim gercekten güzel çöpe atmak istemiyorum
/usr write failed filesystem is full hatası
alıyorum... [ Hemde Her Yarım Saatte Bir
]şimdi bu hatayı arastırdım ve log dan oldugun buldum...
/usr/game/game99 channel1 channel2 vb. game dosyalarının loglarını siliyorum mysql loglarınıda siliyorum ama yarım saat sonra aynı sorun

buna bir çözüm bulabılırmıyız ya oyunda kimsede yok oyunu reklam yapıcam bu log hatası yüzünde reklam yapamıyorum oyunun acılısını yapamıyorum

bu hataya kesin bir çözüm bulamazmıyız ?
yada ne bilim oto log silme fln yokmu bildiniz hem /usr/game dosyalarını hemde mysql dosyalarını otomatik silen bir kod ? yada kökten çözüm server filesim gercekten güzel çöpe atmak istemiyorum