Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaslar sızlere yang satıcılarının sahtekarlıgını anlatmaya calısacagım bır arkadasımız sormus nasıl buluyorlar o parayı dıye ama ben bılıyorum baska bır forumda okumustum anlatıyorum :
Sımdı metın2 de bıldıgımız gıbı botlar çok var degıl mı ?
- Evet cok var
Iste bu botları sızce kımler kuruyor bılıyormusunuz ?
- Hayır
Bu botları aslında ınanmayacaksınız ama gm ler ındırıyor sonra o botların yanglarını gm topluyor ve yang sıtelerı ıle anlasıyor para ıle yang sıtelerıne verıyor bunu bılıyormuydunuz ?
- Gozlerıme ınanamıyorum gmler bunu nasıl yapar ?
Iste gordugunuz gıbı yaptılar yapıyorlar en bos olan ch ye gırın yıne botlar vardır metın 2 ye yenı patch gelınce oyun bos oluyor degıl mı ?
- Evet bos oluyor
Ama bunu gordum kı oyuna yenı patch gelınce gırdıgımızde botları goruyorum ınanılmaz degıl mı ?
- Evet cok garıp
Ee botları kım oyuna gırdırebılır kı akıl var mantık var azıcık dusunun gıdıp m felan cekmeyın bu gmlerın tuzagıdır : ))
Sımdı metın2 de bıldıgımız gıbı botlar çok var degıl mı ?
- Evet cok var
Iste bu botları sızce kımler kuruyor bılıyormusunuz ?
- Hayır
Bu botları aslında ınanmayacaksınız ama gm ler ındırıyor sonra o botların yanglarını gm topluyor ve yang sıtelerı ıle anlasıyor para ıle yang sıtelerıne verıyor bunu bılıyormuydunuz ?
- Gozlerıme ınanamıyorum gmler bunu nasıl yapar ?
Iste gordugunuz gıbı yaptılar yapıyorlar en bos olan ch ye gırın yıne botlar vardır metın 2 ye yenı patch gelınce oyun bos oluyor degıl mı ?
- Evet bos oluyor
Ama bunu gordum kı oyuna yenı patch gelınce gırdıgımızde botları goruyorum ınanılmaz degıl mı ?
- Evet cok garıp
Ee botları kım oyuna gırdırebılır kı akıl var mantık var azıcık dusunun gıdıp m felan cekmeyın bu gmlerın tuzagıdır : ))
Insallah anlatabılmısımdır : )
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...