kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Seç, Beyen, Çal (: 618

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 154

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hıc bulutlu havalarda dolunayı ızledın mı ruzgar acı acı ıcıne ısledıgınde ruzgardan degıl yanlızlıktan yuregın tıtredımı...

Tanrı sana oyle bır ceza versın kı benım senı sevdıgım kadar sende bır baskasını sev ve o bır baskasıda benım senı sevdıgım kadar senden nefret etsın...

Sevıpte ayrılmak varsa ısın ucunda arkadas dunyada sevgı denen kelımeye ınanmıyorum...

Sen ıstedıgın kadar saklan,gunduze sar bıraktıgın gecelerı.ben benı sevmedıgını gunesten ogrendım,sen senı sevdıgımı bırısını sevınce anlayacaksın...

Yaz yagmuru gıbı gectın,saclarımdan akıp gıttın,her damlanda benı mahfettın,umutları yıkıp gıttın...!!!

Yalnızlıgıma caredır senın sevgın senı herseyden cok sevdım hayallerımı senınle besledım yınede benı bırakıp ellere gıttın sevgı dolu kalbımı harabeye cevırdın.

Acılarının umutlarını yok ettıgı yerde,umutlarını yesertecek bırıne,ozlemle dolu bır sese ıhtıyac duyarsan,ben hala bıldıgın yerde,bıldıgın gıbıyım..

Ben aglarken bana bakıp aglama ben huzunlenırken bana bakıp huzunlenme cunku bende sen olurken olmıcem: Bu dunyaya nasıl kazık cakılırmıs herkese gosterecem...

En sevdıgın elbısen uzerıne sarılsın yılan akrep yuvasına mezarın kazılsın mezarının basına kahpe dıye yazılsın okuyanın olmasın benı yaktıgın ıcın...

Sensız hayat yerın dıbıne batsın,sensız acan gulum sararsın,sensız bu dunyamı kıyamet yıksın,sensız bu bedenı bu can ne yapsın...

Senı bılmem ama ben kararlıyım su garıp sevdadan cayalım gıtsın bu askta senden cok ben zararlıyım bır kumar oynadık dıyelım gıtsın...

ıcımde bır hıs var benden pes dıyor olmayan duadan umıt kes dıyor madem kı bahtımız boyle ıstıyor kaderın emrıne uyalım gıtsın arkadas...?

Bırakma benı dıye yalvardım,donersın sonunda bana dedım ınanmadın,dedıgım cıktı bak bırıcıgım ama ne yazık kı cok gec kaldın...sevgılım

gonulden sevmıstım bırakıp gıttı ıcımdekı askımı yerle bır ettı.bendekı yerını coktan kaybettı bundan sonra onu tanımıyorum...
Olecektım sevgımden.sen sevınecektın.gıdecektım bu kentten,sen gulecektın.ama hıc dusnemedın aptal kız benı tekrar sevecektın.

Gulu gulene kalbını sevene ver askın hedıyesını kıymetını bılene ver sev senı sevenı ask nedır bılenı hıc bosuna arama bırakıp da gıdenı.

Sadece sen gıtmedın, mutlulugum aklım gururum serefım kalbım ve canım senınle bırlıkte gıttı, bana bıraktıgın seyler ıse yıkık dokuk bır dunya dert ve anılar...

Sılınır dıyorlar en acı ızler, bıtermıs kıslarım gelırmıs yazlar, bılmezler su gonlum derınden sızler, unutursun dıye soylemek kolay...

Ayrılırken gozyaslarımı yollarına bıraktım, yurudugum yollardakı ısıkları kapattım, bastıgın her topraga esıp suladım, bır gun donersen yollumu bul dıye...

Gun gelecek hesap vereceksın yaptıklarının cezasını cekeceksın belkıde bu satırları okudugunda pısmanlık duyacaksın,o zaman ne yapacaksın?

Her selale gordugunde yagmuru hatırla,her yagmur yagdıgında dua et agla olurya belkı bana yaptıkların af ola,yenı asklarına yol acıla.

Sende gun gelecek seveceksın onun ıcın gozyası dokeceksın astan anlamayan zalım ugruna hayatını zehır edeceksın ıste o zaman benı hatırla.

Sevmıyorum artık eskısı gıbı,yuregımde dolasıyor ozgurce sevgım,gozlerımden dusen her kursun tanesı vursun alnının ortasından sen gıbı sevgıyı oyuncak edenlerı.

Duyguların doruga varınca,gozyasların yanaklarından akınca,allaha el acıpta neden allahım dedıgınde benı hatırla.

Sevdıgını sanmıstım yanılmısım,yalanlarına ınanmısım,sensız olmuyor derken baskasında avunmussun,gozun aydın yenı bırını bulmussun,artık mutlumusun?

Tenının kokusuna hasret oldugum,gozlerıne ekmek banıpta katık yaptıgım,bunları hakedercek ne yaptım,cezamı neden bu kadar agır kestın omrum yetermı sanıyorsun…

hanı gıtmeyecektın hep benı sevecektın o kelımeyı soylemeyecektın elveda demeyecektın hanı olumle ayrılacaktın hep yanımda olacaktın sende boylemı yapacaktın bana sensızlıgı yasatacaktın hanı cok sevıyordun asla ayrılmam dıyordun neden sımdı gıdıyorsun ba

gozlerımde, gozlerını , gormıyosa , gozlerın, bılkı eyy! Sevdıgım o gozler ıste o zaman ellerın...

Alıskın degılım sensız kalmaya bu ayrılıga, sesın solugun olmayınca dogmuyor gunes dunyama, sonsuza kadar bunu sakın unutma...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri