farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Kralonly SF den hamachi kurdum.........!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muroo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 399

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben Kralonly Server Filesten hamachi pvp kurdum kendim oyuna girebiliyorum ama arkadaşlarım giremiyor herşey açık portlar açık hemde garanti olsun diye 2tane ayrı programdan port map açtım mc tamam hem onlarda hem bende root u düzenledim 100lü ipi yazdım server adını ayarladım herşey tamam ama arkadaşım id şifre yazıyo sunucuya bağlanacaksın diyo bekliyo sonra geri ch seçme bölümüne atıyor..(ben exe den giriyorum kralonly sf ye özel exe den arkadaşım normal mc den ama oda aynı exe den girince hata veriyor mc den girince ise sunucuya bağlanacaksın diyor sonra ch seçme bölümüne atıyor ALLAH RIZASI için yardım edin arkadaşlarım nasıl girebilir oyuna...! :( :( :(

1=>Portlar açık.
2=>Güvenlik duvarı kapalı.
3=>Eset yani virüs programı kapalı.
4=>serveri açmışım yani on ben oyundayım.

BU 4ü dışında bişey söyleyin ve onlarda mc ye 100süz biçimini yazıyolar ACİL YARDIM PLs..! Sorunu çözene Serverimde gmlik+edit süper zırhlar var Prens zırhları levis zırhları ..... turkuaz,zombi kral zırhı herşey sorunu ÇÖZÜN yeter..! :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri