- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar bu bug sadece bazı serverlerde die biliom ya da hesaptan hesaba degişio herneyse ben bug u söliyim size bu sayede günde rahat 60-70m yaparmısnız herhan gibi bir program indirmiceksiniz ve de cok güc lü olmanıza gere yok
1-ilk olarak 5 tane flax alın
2-Sonra olarak x-2 ye gidin(botu olanlar) olmayanlarsa devo sibo bişiler kessin(maksat diroiti 6 seviye yapmak icin
3-Evet botu olan icin 2-3 saatte yapılır 6 seviye flaxlar
4- Sonra ekipman dan satın en sondan asarı dogru 2m fiyatı hatta
5-Şimdi matematiksel olarak hesaplarsak(tabi benim biraz kötü idare edin
5x2.000.000=10.000.000 bu 10 milyonun tekrar 5 flax almak icin gider 3 milyonu size kaldı 7 milyon alın size 2-3 saatte 7 milyon yapma taktigi
Arkadaslar önemli not bu görüntü hatası deil..Cünkü irise 120 milyona alıpta üzülmeyene gördünüz mü ben üzülmedin cünkü 2 günde kastım denemek serbestir ama üstte dedigim gibi hesabtan hesaba degişiyorr yada servere göre ben tr5 te oynuyom ona göre denersiniz artık
1-ilk olarak 5 tane flax alın
2-Sonra olarak x-2 ye gidin(botu olanlar) olmayanlarsa devo sibo bişiler kessin(maksat diroiti 6 seviye yapmak icin
3-Evet botu olan icin 2-3 saatte yapılır 6 seviye flaxlar
4- Sonra ekipman dan satın en sondan asarı dogru 2m fiyatı hatta
5-Şimdi matematiksel olarak hesaplarsak(tabi benim biraz kötü idare edin

5x2.000.000=10.000.000 bu 10 milyonun tekrar 5 flax almak icin gider 3 milyonu size kaldı 7 milyon alın size 2-3 saatte 7 milyon yapma taktigi

Arkadaslar önemli not bu görüntü hatası deil..Cünkü irise 120 milyona alıpta üzülmeyene gördünüz mü ben üzülmedin cünkü 2 günde kastım denemek serbestir ama üstte dedigim gibi hesabtan hesaba degişiyorr yada servere göre ben tr5 te oynuyom ona göre denersiniz artık
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
flood icin özür ama cevap pls
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu bug kalktımı sacmala arkadasım daha 1 saat önce saattım 7-8m para geldi bilipo bilmeden konusma
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)