Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
2 aydır bekliyorum bayramdan sonraki hafta yapılacak diye söylendi ama hala bir gelişme yok.lütfen birisi bu konuyu çözüme kavuştursun.
hala genel bakı yapılmıyor,şu serverla ilgilenen bir yönetici yokmu 3 aydır hergün yazıyorum hala bir gelişme yok birde periyodik aralıklarla yapılıyor diyorlar ama hiçbir alakası yok bunu anladım.
Konuyu biraz daha açar mısın? Sorun nedir ne için bakım istiyorsun? Bakım gerektiğinde yapılıyor zaten.
sizin yazmanızla maalesef genel bakım yapamayız. Kaldı ki depo şifrenizi unutmanız bizim sorumluluğumuz değil + bizim depo şifrelerini sıfırlarız diye bir garantimiz yok. Fakat yeni dosyalarla iligli çalışmalar yapıyoruz onları aktif ederken sıfırlayacağız şifreleri
sizin yazmanızla maalesef genel bakım yapamayız. Kaldı ki depo şifrenizi unutmanız bizim sorumluluğumuz değil + bizim depo şifrelerini sıfırlarız diye bir garantimiz yok. Fakat yeni dosyalarla iligli çalışmalar yapıyoruz onları aktif ederken sıfırlayacağız şifreleri
Nasıl depo sifresini unutmamız sizin sorununuz değil.
Kardeşim bole unutmalar v.s ler oluyosa bi zahmet su kontrol paneli denen zımbırtıyı aktif edinde millet depo şifresini msn e istesin bole sorunlar ortadan kalksın.
Sizin solemenizle bakım yapmıyoruz demişin,bu bakımlar keyfe keder mi yapılıo yani,periyodik bi cizelge altında olur bu genel bakımlar bnm bildiğim.Server lagdan aglıyo artık bişeyler yapılmanın zamanı gelmiş galiba.
Son olarakta su ceza sistemi işlemlerine kim bakıyo.Özel mesajdada yazdım ama pek umrunda olmadı gibime geldi.2 haftadır 7x li adam şehirde cirit atıyo.
Ama bizdede hata var burda boşuna çenemizi koyuyoruz,sorunlardan bahsediyoruz verdin cevap cok tatmin edici tşk. ilginiz için. :ka24:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)