Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
güncel
güncel
Teşekkürler
Sabitlediğin özellik veriyor ama özellik itemin üstünde yazmıyor. Pack editlesem bile peşini bırakmayan bir sorun.
locale_tr içerisindeki item_proto dosyasını acıp aynı itemin aynı value lerini yapmanız gerekiyor eğer 40 k client fileste yapıyorsanız filezilla içerisindeki item_proto.txt dosyalarındanda duzenlemeniz gerekiyor keza piyasada dolaşan hero filesi kullanıyorsanız ondada filezilla daki işlemi yapmanız gerekiyor
Kardeşim hangi iteme ne ekliyorsan aynısını locale_tr.epk içöerisindeki item_proto ya da eklemen gerekiyor
kardeşim şimdi ben packla açtım item_proto var fakat buna nasıl yazıcaz veya yapıcaz note++ açıyorum çincemidir tuaf yazılar cıkıyor baya bunu anlatabilirmisin rica etsem ya da şölemi acaba şimdi navicat bi itemi degiştirdik sonra kaydedip navicatan item proto masaüstüe atıp sonrada bunu bu pack içindekinlemi degiştiricez ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)