ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

marsda soygun :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batuba1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 701

batuba1212

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

gm sana dıyorum sımdı benım kuzenım war aynı ewde kalıyoruz yanyana 2 pc war ıkımızde marsda oynuyoruz bı gun kuzenımın carı soyuldu butun ıyı ıtemlerı almıslar ama kanıtı yokdu ynede dewam etdı we aradan 4 5 gun gecdı benım we onun carı yne soyuldu butun depomu bosaltmıs butun ıc dıs sılah ıtemlerımızı almıslar bu soygunun bır hıle ıle oldugunu dusunuyoruz.. bıZE Bı yardımcı olrmusun bosu bosuna sabahlamıs olmayalım benım karakter ısmı bykus oyundakı kayaların coogunu bn kestım bosların cognu bız kestık sabaha kadar uyumadık .. we sonuc bu bı yardımcı ol lutfen ...:(

Kanıtın olsa bile en fazla ban yer soyan kişi. Bunun dışında giden itemler için birşey yapılamaz. Bu durumda yapılcak birşey yok.

gm sana dıyorum sımdı benım kuzenım war aynı ewde kalıyoruz yanyana 2 pc war ıkımızde marsda oynuyoruz bı gun kuzenımın carı soyuldu butun ıyı ıtemlerı almıslar ama kanıtı yokdu ynede dewam etdı we aradan 4 5 gun gecdı benım we onun carı yne soyuldu butun depomu bosaltmıs butun ıc dıs sılah ıtemlerımızı almıslar bu soygunun bır hıle ıle oldugunu dusunuyoruz.. bıZE Bı yardımcı olrmusun bosu bosuna sabahlamıs olmayalım benım karakter ısmı bykus oyundakı kayaların coogunu bn kestım bosların cognu bız kestık sabaha kadar uyumadık .. we sonuc bu bı yardımcı ol lutfen ...:(

Çok geçmiş olsun.Ancak o itemleri unutup yenilerini yapmaya baslasan iyi olur.Yapan kişi elbette bulunabilir ama işlem konusu biraz karışık.

Keylogger v.b bir yazılımdan soyulmuş olmanız aşikar,bilgisayarlarınıza sıfırdan format atıp,yeni itemler yapamaya baslamanız ikiniz içinde daha cabuk ve beklemeden yapılmıs bi hareket olur,soyulmalara karşıda biraz araştırıp yeteri duzeyde anti-virüs programları yuklemeniz veya oyunla alakalı gibi gosterilim dosya indirimine yonlendirilen konulardan kaçınmanız,çarlarınızın koruması için yeterli olucaktır.Bu arada geçmiş olsun.

Kanıtınız varsa gereken yapılır.
Ama hesap güvenliğinden oyuncu sorumlu olduğu için item iadesi yapılmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri