Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

CHARLES BUKOWSKI...ce;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeyn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 721

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Aşk bir önyargıdır.

Son kuruşuna kadar oynamıyorsan asıl mesele para değildir.

Siz dünyayı kurtarın , bende nasıl kurtardığınızı yazayım.

Kapitalizm komünizmi yendi. Şimdide kendini yiyor.

Kadınlar her yere yanlarında aynayla gitmekten vazgeçtiklerinde bana kadınhaklarından söz edebilirler belki.

Birkaç kişinin gücü, ruhu, ateşi, cesareti ve kumarıyla insanlık boğulmaktan kurtulabilir.

Yaşam az sayıdaki kadına hoş bir zarafet vermiş, kalanını da görmezlikten gelmiş.

Dünya, yazarların yokluğuna, kanalizasyonların yokluğundan daha çabuk alışır.

Hemen herkes dahi doğar, geri zekalı gömülür.

Tabii ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız.

Para seks gibidir olmayınca önemi artar.

Sabaha karşı 2’den sonra kimse çirkin değildir.

Yalan söyluyorum ama inan bana bu doğru.

Bence içmek,her gün tekrarlanılabilen ve ertesi gün tekrar hayata dönülebilen bir intihar seklidir...

B*ktan bir şey olursa unutmak için içersin,iyi bir şey olursa kutlamak için hiçbir şey olmamışsa olsun diye içersin .

İnsanların hakkımda ne düşündüğünü önemsemeyerek hayatimi on yıl uzattım.

İnsanların yanında mutlu değilim, yeterince içersem kayboluyorlar.

Kimsenin ıstırabı olması gerektiğinden fazla değildir.

Sarhoş olmayı hep sevmeye karar verdim. Sıradanlığı alıp götürüyordu, sıradanlıktan yeterince sık uzaklaşabilirsen sıradan olmazdın belki.

Hayata bir daha gelsem kedi olmak isterdim, bütün gün yer,içer,k*çımı yalayıp uyurdum

Hayatım boyunca arıların, kelebeklerin ilgi gösterdiği bir çiçek olmak istedim amahep sineklerin konduğu b*k oldum

bir kadın olarak doğmuş olsaydım, kesinlikle o..... olurdum. erkek olarak doğduğum için sürekli kadınları arzuladım, ne kadar aşağılardaysan o kadar iyidir... ben güçlü değilim. böylece kadınlarla, kadın düşüncesiyle uğraştım durdum...

20770_20101_22_10_47_21_305717.jpg

Tahammül edilemeyecek kadar sıkıcı insanlardı sanatçılar, dar görüşlü, başarılı olmuşlarsa ne kadar kötü olurlarsa olsunlar büyüklüklerine inanıyorlardı. Başarılı olmamışlarsa ne kadar kötü olurlarsa olsunlar yine inanıyorlardı büyüklüklerine. Başarılı olamamışlarsa suç başkasındaydı. Yeteneksiz olabilecekleri hiç gelmiyordu akıllarına; berbat bile olsalar dehalarına güvenleri tamdı. Ve her zaman küçük kıçları şöhret'le verniklenmeden mezarı boylamış bir van gogh ya da mozart için berbat işler kusan 50.000 çekilmez geri zekalı vardı. Sadece iyiler bırakabiliyordu oyunu -rimbaud gibi, rossini gibi.

Gülmenin moda olduğu bir devirde ağlıyorum, genç olmanın moda olduğu bir devirde yaslıyım, seni sevmenin daha az cesaret istediği bir devirde senden nefret ediyorum.

Korktukları için entelektüelleşir insanlar, ümitlerini yitirdikleri için değil ve korkmakla ümitsiz olmak arasındaki fark bir entelektüeldir.

Bizzat insan ırki üzerine yazarken bile onlardan uzak kaldığımda kendimi daha iyihissediyorum; iki santim uzakta olmak bile iyidir,iki mil uzakta olmak harika,iki bin mil uzakta olmaksa mükemmel ….
CHARLES BUKOWSKI

Son düzenleme:
Kadınlar her yere yanlarında aynayla gitmekten vazgeçtiklerinde bana kadınhaklarından söz edebilirler belki.

dogru

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri