Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Bi Rest Çok Mu Görüyosunuz!...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaZaNYeLi06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 293

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O kadar kişi çarı şehirde rest bekliyor...Deponun O Tarafta Ws Atarken Net Gitti Birde Baktım Çar Bugda Artık Bi Çözüm Bulun 2 Hafta Lag olmayacak Diye Bakıma Soktunuz Öncekinden Beter Lag Var...Buz Zindanı Patch Getirdiniz Atıyoz Ama Yinede Bugda Kalıyoz..2 Hafta Bakımı Bi Lag İçin Yapıp O Kadar Küfür Yediniz..Ama Emin Olun Daha Çok Küfür Yersiniz İnsanlari Mağdur Durumda Bırakmayın Nedir Bu Bug Olayı...Metin trde 40 tane server VAr güncelleme enn enn fazla 3 saat o da patch gelirse..Burada Sadece ama Sadece ''1'' servere benzeyen bişi var(server dersem Ayıp olur diye düşündüm)

Yorumlar Sizin...

HaZaNYeLi06..

Gayet güzel oldu oyun aslında..ama sana birsey demiyorum isinliyicidan 1.köye giden dingilere burdan sesleniyorum geri dönüs kagidi kullanın!Ve sanada acidim kardesim gece 12:00 dan sonra eger cok yogusa 1:00 den sonra gir düzelir

hepiniz çok haklısınız beyler sakin ve küfürsün anca böle anlatılabilirdim size şapka çıkartıyorum pravo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri