mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
lHezarfeNl 1
lHezarfeNl
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Envanter/Fly/Flywall/mode Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berk_an07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Evet Arkadaşlar İlk Önce Dosyayı İndiriyoruz Daha Sonra Klasörün İçindeki Wolfteamı Çalıştırıyoruz 4 Reklama Tıkladıktan sonra continue tıklıyoruz Ve Oyuna giriş penceremiz açılıyor daha sonra oyuna giriş yapıyoruz ve kamp seçme yerinde oyunu aşağıya alıp kernel ile indirdiğmiz klasörün içindeki wolfteam.dll dosyasını inject ediyoruz ve ardından yukarıdakileri enable yapıp activate e basıp oyuna giriyoruz kodları forumdan bulabilirsiniz ama 3.slottaki sniper silah çok güzel tavsiye ederim :D Bu hile fixlenmemişmiydi derseniz evet bende öyle sanıyordum ama bu farklı bi hile ama öncekiyle aynı işlevi görüyor

Hile:

RAR PASS:berk_an07

Hile Megaupload =

Virüs Total:

Kernel=

Konu ALINTIDIR!!! arkadaşlar kendim yaptım demiyorum

Ama Bizzat Kullandım çalışıyor

KENDİM CEKTİM ARKADASLAR İZLEMEDEN KESİNLKLE YAPMAYIN BAN YERSİNİZ DNS AYARLARINI OTOMATİK YAPMAK LAZIM BİLMEYENLER İZLESİN SONRA YOK BAN YEDİM FALAN YAZMASIN KONUYA MESAJ OLARAK SİZİN İÇİN ANLATIRKEN BAN YEDİM :D

VİDEO=

Megaupload olmuyor. Ayrıca önceki konundan indirdim : Hesabınız --/--/---- tarihine kadar engellenmiştir (Örnek). Geldi. Hayırdır panpaaa? Bu kaçıncı çar?

BEYLER 8.kampa gir %100 çalışıyor aga resimde koyayım ama resime inanmassınız ben orda kendim yaptıgım videoyu koydum videoyu bugün kendm çektim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri