Evet Arkadaşlar İlk Önce Dosyayı İndiriyoruz Daha Sonra Klasörün İçindeki Wolfteamı Çalıştırıyoruz 4 Reklama Tıkladıktan sonra continue tıklıyoruz Ve Oyuna giriş penceremiz açılıyor daha sonra oyuna giriş yapıyoruz ve kamp seçme yerinde oyunu aşağıya alıp kernel ile indirdiğmiz klasörün içindeki wolfteam.dll dosyasını inject ediyoruz ve ardından yukarıdakileri enable yapıp activate e basıp oyuna giriyoruz kodları forumdan bulabilirsiniz ama 3.slottaki sniper silah çok güzel tavsiye ederim
Bu hile fixlenmemişmiydi derseniz evet bende öyle sanıyordum ama bu farklı bi hile ama öncekiyle aynı işlevi görüyor
Hile:
RAR PASS:berk_an07
Hile Megaupload =
Virüs Total:
Kernel=
Konu ALINTIDIR!!! arkadaşlar kendim yaptım demiyorum
Ama Bizzat Kullandım çalışıyor
KENDİM CEKTİM ARKADASLAR İZLEMEDEN KESİNLKLE YAPMAYIN BAN YERSİNİZ DNS AYARLARINI OTOMATİK YAPMAK LAZIM BİLMEYENLER İZLESİN SONRA YOK BAN YEDİM FALAN YAZMASIN KONUYA MESAJ OLARAK SİZİN İÇİN ANLATIRKEN BAN YEDİM
VİDEO=
Bu hile fixlenmemişmiydi derseniz evet bende öyle sanıyordum ama bu farklı bi hile ama öncekiyle aynı işlevi görüyorHile:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
RAR PASS:berk_an07
Hile Megaupload =
Virüs Total:
Kernel=
Konu ALINTIDIR!!! arkadaşlar kendim yaptım demiyorum
Ama Bizzat Kullandım çalışıyor
KENDİM CEKTİM ARKADASLAR İZLEMEDEN KESİNLKLE YAPMAYIN BAN YERSİNİZ DNS AYARLARINI OTOMATİK YAPMAK LAZIM BİLMEYENLER İZLESİN SONRA YOK BAN YEDİM FALAN YAZMASIN KONUYA MESAJ OLARAK SİZİN İÇİN ANLATIRKEN BAN YEDİM

VİDEO=
Megaupload olmuyor. Ayrıca önceki konundan indirdim : Hesabınız --/--/---- tarihine kadar engellenmiştir (Örnek). Geldi. Hayırdır panpaaa? Bu kaçıncı çar?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)