Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hile Hakkında:
- Merhaba arkadaş turkmmoyu yaklaşık 2 yıl önce bırakmama rağmen bugün tekrar başlamaya karar verdim. Tekrar hile paylaşımı yapmaya devam edeceğim.
- İlk konum olduğu güzel bir hile paylaşmak istedim, Hileyi kendim editledim. Hatta girerken benim turkmmo profilime yönlendirir. M2bob gibi dursada hile m2boba pek benzememektedir ama oto login ve m2bobta yapabileceğiniz oto kasılma görevlerini görür. çok güzel bi hile videoyu izleyerek dahada bildi alabilirsiniz
- İlerde hileye yeni özelliklerde eklemeyi düşünüyorum.
Özellikleri:
- Otomatik giriş (oyundan atarsa direk giriş yapar ve bot slot kesmeye veya balık tutmaya devam eder)
- Exp botu (M2bob hilesindeki gibi tek tek slot keser)
- Çekme, Wall, seri attack Hızlı yürüme...
- Oto pot, exp bağışlama, pickup gibi sayısız özellik..
- Fishing bot (Balık botu özelliğide vardır. saat: 4 ve 6 arasında kullanmayınız ban yersiniz)
- Kolay arayüz (Çoğu işlem metin2nin içinden yapılır bu sayede pcniz fazla kasmaz)
- Damage hack (slotun yanına geldiğinizde kendisi vurur)
- At damage hack
- Wait hack
- Ve sayamadığım birçok özellik vardır..
Kurulum ve Yapılışı:
- Metin2 klasörünü tamamen Masaüstüne atın
- hile klasörünün içindeki herşeyi kopyalayıp metin2nin içine atın
- M2bob.exe den oyuna girin ve ayarları yapmaya başlayın. (Videoyu izleyerek ayrıntılı olarak görebilirsiniz)
- Ayarları yaptıktan sonra Client açılacaktır.
- Clientin haricinde birde hackshield engelleyici kayıt defteri açılır ona EVET demelisiniz.
- Daha sonra girdiğiniz ıd şifre ile metin2 çarınız otomatik açılacaktır
- Sağ alt köşeden hileyi ayarlayabilirsiniz.
//////////////
- Merhaba arkadaş turkmmoyu yaklaşık 2 yıl önce bırakmama rağmen bugün tekrar başlamaya karar verdim. Tekrar hile paylaşımı yapmaya devam edeceğim.
- İlk konum olduğu güzel bir hile paylaşmak istedim, Hileyi kendim editledim. Hatta girerken benim turkmmo profilime yönlendirir. M2bob gibi dursada hile m2boba pek benzememektedir ama oto login ve m2bobta yapabileceğiniz oto kasılma görevlerini görür. çok güzel bi hile videoyu izleyerek dahada bildi alabilirsiniz
- İlerde hileye yeni özelliklerde eklemeyi düşünüyorum.
Özellikleri:
- Otomatik giriş (oyundan atarsa direk giriş yapar ve bot slot kesmeye veya balık tutmaya devam eder)
- Exp botu (M2bob hilesindeki gibi tek tek slot keser)
- Çekme, Wall, seri attack Hızlı yürüme...
- Oto pot, exp bağışlama, pickup gibi sayısız özellik..
- Fishing bot (Balık botu özelliğide vardır. saat: 4 ve 6 arasında kullanmayınız ban yersiniz)
- Kolay arayüz (Çoğu işlem metin2nin içinden yapılır bu sayede pcniz fazla kasmaz)
- Damage hack (slotun yanına geldiğinizde kendisi vurur)
- At damage hack
- Wait hack
- Ve sayamadığım birçok özellik vardır..
Kurulum ve Yapılışı:
- Metin2 klasörünü tamamen Masaüstüne atın
- hile klasörünün içindeki herşeyi kopyalayıp metin2nin içine atın
- M2bob.exe den oyuna girin ve ayarları yapmaya başlayın. (Videoyu izleyerek ayrıntılı olarak görebilirsiniz)
- Ayarları yaptıktan sonra Client açılacaktır.
- Clientin haricinde birde hackshield engelleyici kayıt defteri açılır ona EVET demelisiniz.
- Daha sonra girdiğiniz ıd şifre ile metin2 çarınız otomatik açılacaktır
- Sağ alt köşeden hileyi ayarlayabilirsiniz.
//////////////
Moderatör tarafında düzenlendi:
sebebiyle kapatıldıVirüs total sonucu ve kanıtı olmayan konular kilitlenir.
Bildirildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)